post image

Bayern om Müller-ryktet

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bayern Münchens sportchef Hasan Salihamidzic kommenterar den senaste tidens rykten om att Thomas Müller kan lämna Bayern München under vinterfönstret. 

Det har under veckan ryktats om att Thomas Müller kan hamna i Manchester United i januari. Det var den tyska tidningen Bild som skrev att den 30-årige anfallaren känner en allt större frustration över sin situation i Bayern och att Manchester United bevakar situationen och står redo med ett bud på £43 miljoner.
Men enligt Bayerns sportchef så lär detta inte bli verklighet:
”Det är en story ni vill skriva om. Vi har två spelare borta i flera månader och ni försöker hävda att vi ska sälja en spelare. Vi har ingen anledning att göra det” säger Salihamidzic till tyska Sky Sports.
Bayerns VD Karl-Heinz Rummenigge instämmer och säger att han inte kan se att Müller skulle säljas inom den närmsta framtiden.

Müller själv öppnade dock nyligen för en flytt ifrån klubben om han inte får mer speltid under manager Niko Kovac.
"Om coacherna bara ser mig som en inhoppare i framtiden så måste jag börja fundera. Jag är för ambitiös för det här. Jag har precis fyllt 30 år, jag är i väldigt bra form och jag är hungrig på framgångar - både med Bayern men också personligen. Jag är absolut helt övertygad om att jag kan hjälpa laget med min förmåga" sa Müller till magazinet Kicker.
Manchester United har under helgen länkats med en dubbelvärvning av Bayer Leverkusens talangfulle 20-åring Kai Havertz och den mer rutinerade Thomas Müller. Enligt The Mirror så planerar klubben ett bud på £125 miljoner för den tyska duon.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen