post image

Åtta spelare United kan signa på fri transfer nästa sommar

Skriven av: admin
Publicerad 2022-09-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United kan göra några klipp nästa sommar och man kan inleda förhandlingar redan efter årsskiftet. 

Manchester United spenderade omkring £250 miljoner under det gångna transferfönstret – en summa som bräcker det tidigare rekordet – £155 miljoner sommaren 2014 – med råge. Men Ten Hag tros inte vara nöjd ännu. Det har rapporterats att han vill ha in minst tre nya spelare under kommande transferfönster för att få det konkurrenskraftiga lag han eftersträvar.

En mittfältare, en högerback och en anfallare sägs toppa transferlistan men Manchester Evening News har listat en rad spelare från de utländska ligorna vars kontrakt går ut nästa sommar och som United kan signa gratis. Man tillåts dessutom inleda samtal med dessa spelare efter årsskiftet.

Jan Oblak

De Geas kontrakt går ut nästa sommar, men han har själv sagt att han vill bli kvar och fortsätta det Unitedäventyr som pågått sedan 2011. Han är dock en av klubbens bäst betalda spelare och M.E.N skriver att klubben kanske kan vara intresserade av att ta in en annan klassmålvakt, med lägre lön - Jan Oblak.

Toni Kroos

United har precis signat en av Toni Kroos parhästar, Casemiro. Och nästa sommar finns Kroos tillgänglig på fri transfer, om han inte förlänger med Real Madrid. David Moyes försökte signa tysken inför sommaren 2014 och det var nära, men affären föll då Moyes ersattes av Van Gaal. Kan Ten Hag vara sugen på att damma av intresset? Eller kommer man satsa på någon yngre - en Frenkie de Jong eller Jude Bellingham, kanske.

Karim Benzema

Förra säsongens rubrikspelare, som tippas vinna året Ballon d´Or sitter på ett utgående kontrakt.

Lionel Messi

Knappast en trolig värvning för United, men Lionel Messi blir fri agent nästa sommar om han inte förlänger med PSG.

Milan Skriniar

Inters slovakiske mittback har länkats med United tidigare under åren. I somras var han starkt länkad med PSG, men blev kvar i Milano. Nästa sommar finns han tillgänglig på fri transfer.

Thomas Lemar

Inte en spelare United nödvändigtvis behöver, men han blir fri agent nästa sommar om kontraktet med Atletico Madrid inte förlängs.

Marco Asensio 

Asensio ryktades vara på väg bort från Real Madrid i somras, men blev kvar. Han länkades med flera Premier League-klubbar, bl.a Manchester United. Han skulle kunna vara ett alternativ för United, som konkurrens till Antony på högerkanten.

Memphis Depay 

United var under slutet av transferfönstret starkt länkade med Memphis Depay, men han blev kvar i Barcelona. Speltid är dock knapp och nästa sommar går hans kontrakt ut. En comeback i Manchester United månne?

Källa: MEN

 

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen