post image

AS: Real Madrid bevakar situationen kring Sancho

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den spanska tidningen AS så bevakar Real Madrid situationen kring Jadon Sancho och är intresserade av att signa honom. 

Sancho toppar Uniteds transferlista inför fönstret och enligt många rapporter är man favoriter till hans signatur, men den spanska tidningen AS hävdar att Real Madrid är intresserande av engelsmannen och följer situationen noggrant.
Dortmund tros kräva en bit över £100 miljoner för Sancho – en summa som många klubbar inte ens innan den nu allt mer pressade ekonomiska situationen, som orsakats av pandemin, skulle haft råd med. Och på dagens marknad lär det vara ännu färre. United tros dock vara en av klubbarna som faktiskt kan göra den typen av jätteaffärer – även om både Woodward och Solskjaer sagt att vi inte ska vänta oss ett vanligt transferfönster i sommar.
Real Madrid är en annan klubb som i vanliga fall kan spendera stora summor, men enligt AS så har man inte råd att punga ut med £100 miljoner för en spelare i dagsläget. Enligt rapporten hoppas Real istället på att Sancho ska finnas tillgänglig sommaren 2021.

Källa: Mirror, MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen