post image

Antony: Sanningen kommer att komma fram

Skriven av: admin
Publicerad 2023-09-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Antony öppnar upp i en intervju med brasiliansk media. 

Det var i början av veckan som Antonys ex-flickvän gick ut i brasiliansk media och anklagade honom för en rad fall av misshandel under maj 2022 – juni 2023 och det brasilianska fotbollsförbundet lät snart meddela att man ställer Antony utanför landslaget i väntan på den pågående polisutredningen.

Antony gick snabbt ut och förnekade anklagelserna via sina sociala medier och Manchester United släppte några dagar senare ett pressmeddelande där man kort skrev att man är medveten om utredningen och att man inte kommer ge några ytterligare kommentarer i dagsläget.

Sedan dess har ytterligare två kvinnor trätt fram i brasiliansk media med liknande anklagelser. Och nu har Antony själv gett en intervju med brasiliansk media för att ge sin version av saken:

"Det är något jag inte ens tänker på (vad det kan ha för konsekvenser för framtiden) för jag vet att sanningen kommer att komma fram. Jag vet att många vill slakta mig, men sanningen kommer alltid fram. United jobbar på det här och följer upp allt."

"Det är ingenting jag alls står bakom (våld i hemmet). Det är 100% fel. Jag har en mor och en syster och jag skulle aldrig vilja att de utsattes för det. Jag är 100% säker på att jag aldrig rört en kvinna på det sättet och jag kommer lägga fram bevisningen. Folk kommer få se sanningen. Jag har aldrig misshandlat och kommer aldrig att göra det. Jag är säker på att jag aldrig utsatt någon för fysiskt våld."

"Alla som känt mig sedan jag var liten när jag inte hade någonting, känner till min karaktär och hur hårt jag jobbat för att komma hit. Jag vill visa alla vem jag är. Jag vill uppnå många saker. Jag har många mål och drömmar. Jag drömmer om att få återvända till landslaget och visa att jag är oskyldig."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen