post image

Andy Cole: Jag tror United slår City i finalen

Skriven av: admin
Publicerad 2023-06-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Andy Cole tror att Manchester United har goda chanser att slå Manchester City i FA Cup-finalen. 

Imorgon är det dags för FA Cup-final mellan Manchester City och Manchester United. City har redan vunnit ligan och efter morgondagens final väntar final i Champions League, mot Inter – och man har alltså chansen på den där trippeln, som United i dagsläget är det enda engelska laget som tidigare vunnit.

United vill såklart göra sitt bästa både för att vinna bucklan och stoppa Citys väg mot en möjlig trippen och den gamle trippelhjälten Andy Cole tror att man har goda chanser:

"Om Manchester City gör mål tidigt så kommer de vinna matchen bekvämt. Om Manchester United lyckas frustrera dem och får in ett mål så kan de vinna matchen. Jag har en känsla av att Manchester United kommer att vinna matchen. Ingen tycks nämna att senast de spelade mot City så vann de. De spelade bra och vann övertygade. Men allt kan hända i FA Cupen, det är det som är magin."

"Hur man än ser på det så kommer United gå in till matchen och veta att vi skapade historia genom att vinna den kuppen och slutföra trippeln. Våra grannar har en väldigt bra chans att matcha den trippeln om de slår oss. De har klubbens historia och arv på spel, så enkelt är det."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen