post image

Alla engelska klubbar har lämnat. ESL är upplöst

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Efter att alla engelska klubbar dragit sig ur ESL så gick man ut med ett pressmeddelande och bekräftade sin 

Under gårdagskvällen blev Manchester City och Chelsea de första klubbarna att lämna European Super League och under natten följde resten av de engelska klubbar efter, vilket betyder att ESL nu är upplöst.

 

Manchester Uniteds pressmeddelande

”Vi har lyssnat noggrant på reaktionen från våra fans, regeringen och andra stora makthavare.  Vi är fortsatt engagerade i att jobba med andra inom fotbollen för att komma upp med långsiktiga lösningar till de långsiktiga utmaningar som fotbollen står inför.”

United skrev sedan på Twitter. ”Vi kommer inte delta i Super League.”

 

Arsenals pressmeddelande

"Vi har gjort ett misstag och det ber vi om ursäkt för. Vi vet att det kommer att ta tid att bygga upp förtroendet hos våra fans, men låt oss vara tydliga med att beslutet att vara med i Super League drevs av vår vilja att skydda Arsenal, den klubb ni älskar och att supporta sporten som ni älskar genom större solidaritet och finansiell stabilitet."

 

Liverpool

Liverpool bekräftade sitt uttåg, via sin Twitter. "Liverpool Football Club kan bekräfta att våra planer på att delta i den föreslagna Super League har dragits tillbaka."

Och Jordan Henderson förde spelarnas talan med ett meddelande som löd: "Vi gillar det inte och vi vill inte att det händer. Det här är vår kollektiva ställning. Vårt commitment till den här fotbollsklubben och dess supportrar är totalt ovillkorlig. You Will Never Walk Alone."

 

Tottenhams pressmeddelande 

"Vi är ledsna för den ångest och ilska som orsakats av förslaget om ESL. Vi kände att det var viktigt att vår klubb deltog i utvecklingen av en ny möjlig struktur som hade som syfte att på ett bättre sätt garantera finansiellt fair play och finansiell hållbarhet samtidigt som man levererade signifikativt mycket större stöd till den breda fotbollspyramiden."

 

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Om man läser uttalanden i sin helhet så är det enbart Arse-nal som kommer med en riktig ursäkt. Bedrövliga ursäkter formade av två-tre meningar. Manchester United har inte ens officiellt sagt något på hemsidan. Hoppas det kommer senare idag, med en riktig ursäkt.

    1
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen