post image

Alexis kan kosta United ytterligare £10,8 miljoner

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The London Evening Standard så kan Manchester United bli tvungna att betala Alexis Sanchez ytterligare hela £10,8 miljoner innan man blir av med honom.

United sitter i ett knepigt läge med Alexis. Han har två år kvar på sitt monsterkontrakt, som gör honom till Premier Leagues bästa spelare någonsin. Enligt The Mirror så kan veckolönen enligt kontraktet uppgå till svindlande £450 000 och med tanke på hans svaga form de senaste två åren så är det givetvis svårt för United att hitta en köpare. Speciellt på dagens ekonomiskt drabbade marknad.
The London Evening Standard skriver också att Alexis själv är motvillig till att kliva ned i lön för att få till en permanent flytt från Manchester United och det skulle betyda att om United inte lyckas avlasta honom så blir man tvungna att betala honom hela £10,8 miljoner i lön innan kontraktet löper ut.
Alexis är för närvarande utlånad till Inter, men Inter tros inte vara intresserade av att göra affären permanent. En varit för United för att minska lönenotan kan vara att försöka hitta ny klubb att låna ut honom till, som då står för delar av lönen.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen