post image

Agenten om lån för James

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Daniel James agent pratar om möjligheten att det blir ett lån i annan klubb under kommande säsong. 

Daniel James är just nu inte förstavalet på högerkanten – det är Mason Greenwood. En ganska klar favorit till positionen. Om United dessutom skulle köpa en ny högerwinger, Jadon Sancho eller någon annan, så kan det bli svårt för James att slå sig in i laget och ett lån i annan klubb skulle kunna vara ett alternativ.
Det kommer dock inte bli aktuellt säger hans agent Jonathan Barnett, som även representerar Unitedryktet Jack Grealish och det f.d Unitedryktet Gareth Bale.
”Nej, han är en jättestor del av Man Uniteds lag. Jag ser att han kommer spela för Man United. Om man inte har den karaktären så ska man inte gå till Man United. Vi har ett ansvar att hjälpa dem och i Dans fall var det helt klart att han hade rätt karaktär.”
”Jag tror generellt att om man frågade folket i Manchester United – och nu antar jag bara för jag har inte pratat med dem – så skulle de vara väldigt nöjda med hans utveckling. Det är väldigt normalt med en ung spelare att ha en liten dipp i form och samtidigt har de andra grabbarna gjort extremt bra ifrån sig. Så han måste vänta på sin chans och när han får den så kommer han ta den.”
James inledde strålande i United efter sin flytt från Swansea förra sommaren, men under säsongen har formen dippat en aning. Han gör ofta ett habilt jobb, men det var kanske ett tag sedan hans prestationer ändrade en match.

Källa: MEN
 
 

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Om James vore ett självklart val som högerwinger, då skulle ingen prata om att värva Sancho. Varför punga ut nånstans mellan 1-1,5 miljarder kronor om man redan har en fullgod spelare? Inte heller skulle Greenwood konkurrera om denna plats. Och nu är både Greenwood och Sancho yngre än James.
  För James framtid så är det nog bästa att han kommer till en klubb på lån under 1 år där han får speltid match efter match. Och om allt faller väl ut, sälja honom. Bättre spela regelbundet i topp 15 PL klubb än att sitta på bänken/läktaren i topp 4 PL klubb.

  0
  0
  1. Jensen: Jag ser ärligt talat inte hur ett lån skulle vara nödvändigt ifall Sancho kommer. Skulle nog säga att en försäljning vore bäst, för alla. Jag menar…. Det kommer väl knappast bli så att han kommer tillbaka efter ett år och tar en plats i elvan eller blir andravalet? Låter inte alls troligt. James och hans agent borde vara lite realistiska och förstå det. Ordna en flytt till ex West Ham eller Everton, som betalar bra löner & övergångssummor dessutom.

   0
   0
 2. James kommer aldrig bli någon storspelare. Det har jag mycket svårt att tro. Däremot ett bra alternativ som rotationsspelare och inhoppare. Jag tycker t ex ofta han gjort bra insatser mot topplagen där hans speed stressar motståndarna och är en bra hjälp i kontringar. En bra spelare att ha i en trupp och med specifika spetsegenskaper, men givetvis aldrig någon spelare som ska starta match efter match i ett storlag.

  0
  0
 3. När Man City slaktade allt och alla (vilket de fortfarande kan göra på sina bättre dagar) spelade man Mahrez, Sterling, Jesus, Agüero, Sané och även Bernardo Silva som anfallare. United kan skapa något liknande med Dan James, Sancho, Martial, Rashford och Greenwood. Rotation behövs och även om James förmodligen aldrig kommer nå absolut världsklass nivå så har han fotboll i sig. Behöver bara utveckla beslutsfattandet och få till en slut produkt. Han kan definitivt vara inblandad i 60-70% av matcherna under en hel säsong. Räknar med att flera nyckelspelare kommer skada sig, samtidigt, och då kommer vi vara glada att vi har Daniel James istället för Lingard där ute på kanten.
  Men, skulle Grealish också köpas, tillsammans med någon dyr anfallare, tror jag det betyder att James tid i United är över.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen