post image

Agenten: Han måste få speltid – annars har vi många andra alternativ

Skriven av: admin
Publicerad 2023-01-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Facundo Pellistris agent om valet att stanna i Manchester United eller gå på lån. 

Facundo Pellistri har sakta men säkert jobbat sig in i Erik ten Hags planer och han fick nyligen sin efterlängtade debut i Manchester United – två år och tre månader efter att han signades – då han byttes in i mot Charlton i Ligacupen. 21-åringen stod för ett piggt inhopp de tio minuter han spelade och hann bl.a slå en assist till Marcus Rashford och United överväger nu huruvida man ska behålla honom eller låna ut honom – igen – under våren.

Hans agent Edgardo Lasalvia säger att United vill vill behålla honom, men understryker att speltiden måste bli mer frekvent om man inte aktivt ska söka ett lån: "Det är uppenbart att Manchester United vill att Pellistri stannar i klubben, en av de största klubbarna i världen. Men, vi behöver att han spelar. Det finns många alternativ för honom i Europa."

Det har rapporterats att Watford är intresserade av att signa Pellistri på lån. Och Fabrizio Romano rapporterade nyligen att Valencia och Bologna också är intresserade. Samt den brasilianska klubben Flamengo.

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen