post image

Agenten: Det handlade inte om pengar

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Edinson Cavanis agent förklarar varför det inte blev någon flytt till Manchester United eller Chelsea under januarifönstret. 

Både Manchester United och Chelsea länkades under januarifönstret med Edinson Cavani, som nyligen lämnade in en transferbegäran för att få igenom en flytt ifrån PSG. Det var dock Atletico Madrid som var Cavanis preferens och han valde att nobba en flytt till England med siktet inställt på Spanien.
Cavani var t.om redo att kliva ned i lön från de £360 000 i veckan han tjänar i PSG, men PSG krävde dock en summa som Atletico Madrid inte kunde betala och han blev kvar i Paris – till i sommar då hans kontrakt går ut.
“Cavani var redo att tjäna mindre än vad han gör i PSG” säger hans agent. “Men Atletico klarade inte av att täcka den totala ekonomiska biten av operationen och PSG ville inte sänka sitt pris. Tror ni att Edi inte spelade på en månad för PSG så jag kunde stänga operationen för en kommission så Edi inte fick igenom sin dröm att spela för Atletico? Om det hade handlat om pengar så hade Edi gått till England. Till Manchester eller Chelsea.”
Källa: Mirror

.
 

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen