post image

Agenten: Barcelona la flera konkreta bud

Skriven av: admin
Publicerad 2019-09-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Victor Lindelöfs agent Hasan Çetinkaya säger att Barcelona kom med flera konkreta bud i somras, men Manchester United sa nej och valde den ovanliga vägen att förbättra kontraktet, trots att lång tid återstod...

Lindelöf var i somras löst länkad med Barcelona i media men för ett par veckor sedan skrev han på ett nytt långtidskontrakt med Manchester United. Nu bekräftar dock hans agent i en intervju med Sportbladet att intresset från Barcelona var minst sagt på riktigt och att man försökte gå igenom en flytt till Nou Camp, men United sa nej klart och tydligt.
"Victor Nilsson Lindelöf var kanske Manchester Uniteds bästa spelare förra säsongen och med det kommer intresse från andra klubbar som är bättre ute på planen just nu. När Matthijs De Ligt valde Juventus så blev Victor Barcelonas förstaval. Hans spelstil är väldigt nära den som Barcelona spelar. Han är en av de bästa mittbackarna med fötterna och Barcelona ville ha honom. Så var det. Jag kan prata öppet om det nu."
"De kontaktade Ed Woodward flera gånger med konkreta bud. Jag träffade deras (Uniteds) transferchef Matt Judge för att försöka få igenom en affär. Men de sa "inte en chans." Victor är en av våra bästa spelare. Det slutade istället med ett nytt kontrakt även om Victor hade tre år kvar på sitt dåvarande kontrakt. Normalt så gör de inte förlängningar med spelare som har så lång tid kvar på kontraktet, men när det fanns intresse från klubbar på den nivån så hade de inget val."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen