post image

Shearer: United kan utmana nästa säsong

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Alan Shearer tror att Manchester United kommer bjuda upp till kamp i ligaspelet redan nästa säsong. 

United har tagit stora kliv framåt sedan i januari då Bruno Fernandes köptes in och ändrade hela klubbens aura och om man passar på att göra en eller ett par betydande värvningar i sommar – då många andra klubbar kanske inte kommer investera i sina trupper till följd av pandemin, så har man mycket mark att vinna och möjlighet att ta laget till nästa nivå.
En klubb som redan gjort två tunga värvningar är Chelsea, som först gjorde klart med Hakim Ziyech ifrån Ajax och sedan Timo Werner från RB Leipzig. Och den gamle skyttekungen Alan Shearer tror att både United och Chelsea kommer utmana City och Liverpool redan nästa säsong.
”De (Manchester City)  kommer ge Liverpool en stakrare utmaning säsongen 2020/2021. Detsamma gäller Manchester United. Jag tror de närmar sig nästa säsong. Chelsea också – de kanske fortfarande saknar några spelare för att vinna ligan, men de går i rätt riktning”skriver Shearer i sin kolumn på BBC.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Det enda sättet för United komma närmare och sedan förhoppningsvis komma ikapp City och Liverpool, är att bli konsekventa i spelet.
    Säsongen på 38 PL matcher är lång och det är svårt att behålla total fokus för att vinna hela tiden, vilket bla Liverpool fick erfara igår kväll. Lägg till sedan otaliga cupmatcher, både inhemska och internationella, så fattar man att hjärnan kanske inte alltid klarar av att vara på topp. Det är här en skicklig manager kommer in och agerar. Bänkar en självklar startspelare, om startspelaren inte riktigt är på topp.
    United har haft och fortfarande har för många downperioder för att på riktigt kunna mäta sig med de bättre. Nu är man visserligen i en winningstreak, men jag är rädd att det kommer vara ett par downs innan denna säsong är över.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen