post image

Sevilla vill dubbelvärva från Liverpool

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Liverpool skickade direkt till din email.

Enligt den spanska tidningen La Razon så är Sevilla intresserad av att köpa två offensiva pjäser från Liverpool när sommarens transferfönster slår upp portarna. 

Tidningen The Express skriver att Jurgen Klopp kommer se över Liverpools bredd och förväntas göra sig av med en rad spelare, för att förstärka truppen med nytt blod. Enligt rapporten så kommer styrelsen att backa Klopp på transfermarknaden, men han kommer behöva göra sig av med en rad utfrysta spelare för att också den vägen frigöra kapital och boosta transferkassan.

Enligt en rapport i den spanska tidningen La Razon så är Sevilla intresserade av att köpa två av Liverpools mindre ordinarie spelare – Xherdan Shaqiri och Takumi Minamino. Tidningen skriver att den spanska klubben är redo att betala £12.9 miljoner för Shaqiri och £8,5 miljoner för Minamino.

Minamino är just nu på lån i Southampton och det är oklart om klubben är intresserade av att göra hans lån permanent i slutet av säsongen. För Liverpool har han inte spelat sedan den där 7-0-segern mot Crystal Palace, men både Minamino (innan lånet) och Shaqiri har haft svårt att få speltid på Anfield i skuggan av Salah, Mané och Firmino.

Sevilla å sin sida sägs samtidigt riskera att tappa Youssef En-Nesyr - en spelare som uppges bevakas av Borussia Dortmund som eventuell ersättare till Erling Håland, om denne skulle lämna klubben under sommaren.

Källa. Express

Bild: Bildbyrån

 

Mest lästa Liverpool senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester City
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Liverpool
Liverpool
Manchester United
Arsenal
Bayern München
Borussia Dortmund
Liverpool
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen