post image

Lacazette om kaosmatchen: Vi respekterade inte Artetas plan

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Arsenal skickade direkt till din email.

Alexandre Lacazette säger att Arsenal helt enkelt inte respekterade manager Mikel Artetas matchplan mot West Ham och därför blev det pannkaka i första halvlek mot West Ham. 

West Ham och Arsenal bjöd igår på en underhållande match, i alla fall för den opartiske tittaren. Hemmalaget ledde med hela 3-0 redan efter en halvtimmes spel, men Arsenal lyckades reducera innan halvtid för att sedan hämta upp till 3-3 i andra halvlek.

Efter matchen gav Alexandre Lacazette en intervju med Sky Sports och menade att laget inte respekterat Mikel Artetas matchplan.

”Det är blandade känslor, för jag är stolt över mitt lag för att vi lyckades ta oss tillbaka i andra halvlek och besviken på första halvlek. Vi respekterade inte matchplanen. Det här är inte vad vi ville göra, men måste fundera på det här.”

På frågan om varför de inte respekterade Artetas plan, svarade Lacazette: "Jag vet inte. Kanske att vi hade pressen för att vi visste det var en stor match. Det är det här vi måste bli bättre på. Vi måste jobba hårt för att vara redo för slutet av säsongen."

Mikel Arteta själv, sa efter matchen:

"Första målet, det är sånt som kan hända. Det var ett väldigt bra kombinationsspel. Det var ett briljant mål, så det är okej. Men andra målet och sättet vi släppte in det - det är oacceptabelt. Det tredje målet var oacceptabelt. De hade en stolpträff också."

"Det är för stora marginaler, för då måste man göra sex mål i varenda match. Men vi visade vilja och attityd. Jag har inga tvivel om det, för vi pratade om det och varje dag på träningarna kan jag se den energi och vilja som spelarna har. Jag tycker vi förtjänade att vinna i slutändan, men den första halvlek gör mig väldigt orolig."

Källa: Mirror

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Arsenal senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Arsenal
Manchester United
Barcelona
West Ham
Manchester United
West Ham
Arsenal
West Ham
Manchester United
Barcelona
West Ham
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen