post image

Daniel Ek redo att inleda budgivningen

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Arsenal skickade direkt till din email.

Enligt Sky Sports så är Daniel Ek fortsatt angelägen om att köpa Arsenal, men Stan Kroenke tros inte vara villig att sälja.

Sky Sports rapporterar att Spotify-grundaren och miljardären Daniel Ek är redo att inleda budgivningen för att köpa loss Arsenal. Enligt rapporten är Ek redo att lägga ett initialt bud på £1,8 miljarder, men ville vänta till efter Arsenals semifinal mot Villareal för att inte skifta fokus och distrahera.

Ek känner sig övertygad om att han har rätt vision för Arsenal och att han kommer att kunna ta klubben till en position där de återigen ska kunna konkurrera om Premier League och Champions League och Thierry Henry, som är tänkt att vara en del av klubbledningen tillsammans med andra gamla Arsenal-ikoner, meter att Ek tagit kontakt.

"Jag tror det kommer bli långdraget och inte enkelt - om det skulle hända. En sak jag vill understryka är att Daniel inte kommer att backa undan. Han kommer vänta och se om de går med på att sälja" sa fransmannen under Monday Night Football på Sky Sports.

Enligt Sky så är Arsenal-ägaren Stan Kroenkes respons till Ek att han är 100% committad till Arsenal och inte villig att sälja.

Den som lever får se.

Läs mer på Sky Sports. 

Mest lästa Arsenal senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester City
Manchester United
Arsenal
Manchester United
Arsenal
Arsenal
Arsenal
Milan
Juventus
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen