post image

Scholes oro trots den mäktiga vändningen: Liverpool hade krossat dem

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Scholes uttrycker en oro över hur Manchester United såg ut i första halvlek mot Atalanta och hur söndagens match kommer att sluta om de ser ut så även då. 

United var illa ute mot Atalanta efter att ha hamnat i underläge med 2-0 innan halvtidsvilan. Det var en första halvlek där Atalanta förvisso inte var så mycket bättre, men där man till skillnad från United lyckades förvalta chanserna. Men kvällen skulle ändå sluta i extas efter att United kommit ut som ett nytt mycket påkopplat lag i andra halvlek och vänt matchen till seger 3-2 efter mål av Rashford, Maguire och Ronaldo.

Trots den viktiga segern och den starka vändningen så var dock Paul Scholes allt annat än imponerad och utryckte en oro över hur det kommer se ut mot Liverpool på söndag.

"Jag fattar upphetsningen, men om United hade mött ett bättre lag hade de inte gått. De spelade mot ett Atalanta-lag som saknade fem spelare och bytte ut en försvarare i halvtid. Jag fattar upphetsningen nu, men det var något med första halvlek som var oroväckande. De var ingen enhet och det är oroade. Kan de spela mot Liverpool på det sättet? Inte en chans i världen. Det är en härlig kväll och Cristiano är den stora hjälten, men första halvlek var väldigt oroande enligt mig."

"Folk kommer säga att jag är miserabel och jag kanske kommer få skit från vissa Unitedfans, men jag tittade på matchen och tänkte på matchen mot Liverpool. I den första halvleken hade United två mittfältare som bara gjorde sin egen grej och om de gör så mot Liverpool eller City så kommer de ligga under med fyra mål i halvtid."

"Ja, det är härligt att se spänningen och offensiven. Det är briljant, men jag kan inte släppa den där första halvleken. De kom tillbaka in med fantastisk anda men de släppte till för många chanser. Om man möter kvalitetspelare så finns det inte en chans att man vinner den matchen. Folk blir för uppspelta, men kommer Solskjaer spela så på söndag? Kliv ut och gör så på söndag och se vad som händer. Jurgen Klopp kommer gnugga sina händer förnöjt."

"Från ett neutral perspektiv var det en fantastisk match - mål och spänning. Men United kan inte spela sådär. Jag är mer realistisk med tanke på matcherna som väntar. Att förlita sig på målvakten igen, det går inte att göra så. De mötte ett helt okej lag här, men en av mittbackarna var tvungen att kliva av och de saknade fem spelare från början. Man kan inte bli för uppspelt."

"Den kvalité och individuella briljans som United har i laget har aldrig ifrågasatts. Tittar man på den här matchen kanske man tror att saker är bra nu, men så är det inte. Jag tror de gav bort lika mycket som de gjorde mot Leicester. Ole var emotionell men formationen var helt fel i första halvlek. Atalanta hade för många chanser och om man ligger under med 2-0 hemma i halvtid så kan man ärligt talat inte påstå att framträdandet har varit speciellt bra. Som sagt, han är emotionell. Han har precis vunnit matchen, men jag gillade inte första halvlek och det oroar mig. Spelar vi så mot ett riktigt bra lag så kommer det vara katastrofalt."

"Han sa innan matchen 4-2-4 och det var exakt vad det var. Om de spelar så så kommer de bli krossade. Det fanns ingen koppling mellan lagdelarna. Fred blev utknuffad och McTominay visste inte var han skulle ta vägen. Om det såg ut så mot City kan ni tänka er Kevin De Bruyne spela mot det? Matchen var briljant för fansen, men kom ihåg vilka de mötte! Det var Atalanta. Ja de vann, men de vann i slutet. Det blir intressant att se vad det betyder för söndagen. Kommer de surfa på känslan av att de slog en lågt rankat lag i Champions League och köra på det på söndag. Vi får se."

Källa: MEN

 

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen