post image

Håland om Chelsea-ryktena: Hoppas det INTE stämmer

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erling Håland ger en kommentar om ryktena om att Chelsea är redo att lägga ett jättebud i sommar. 

Erling Håland är namnet som toppar storklubbarnas önskelistor, men det kommer krävas ett gigantiskt bud för att få Dortmund att överväga en försäljning i sommar – ett år innan utköpsklausulen på £65 miljoner träder i kraft sommaren 2022.

Det har rapporterats att Chelsea är klubben som just nu är mest angelägna om att försöka snärja honom och det har ryktats om att klubben kan vara redo att lägga upp de £130 – £150 miljoner som Dortmund tros kräva för att släppa målsensationen i år. Klubbar som Manchester United håller troligen tummarna att Håland finns kvar i Dortmund nästa sommar, då man kan vara med i racet om hans signatur till den mer rimliga summan som utköpsklausulen motsvarar.

 

Håland är just nu med Dortmund på försäsongen och han fick i dag frågan om rapporterna om att Chelsea är redo att lägga ett megabud:

"Innan igår så hade jag inte pratat med min agent på en månad. Så där har ni svaret. Jag hoppas det bara är rykten, för det är mycket pengar att betala för en person."

På frågan om framtiden i Dortmund, svarade Håland:

"Först och främst så har jag kontrakt i tre år. Jag trivs här. Men såklart var det viktigt att vi vann en trofé (Tyska Cupen) förra året eftersom det är det jag vill."

Läs mer I Manchester Evening News.

 

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen