post image

INEOS bekräftar nytt bud på Manchester United

Skriven av: admin
Publicerad 2023-03-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

INEOS Group har nu bekräftat att man lagt ett nytt bud för majoritet av Manchester United. 

Det rådde viss förvirring under onsdagskvällens deadline. Först kom rapporter om att både Sir Jim Ratcliffe och Sheikh Al Thani inkommit med nya bud på Manchester United, men under natten mot torsdagen rapporterades det att buden inte hade inkommit och att båda budgivarna bett om mer tid – vilket Raine Group – som överser processen – ska ha beviljat.

Men under torsdagskvällen lät INEOS Group rapportera att man lagt sitt andra bud: "Sir Jim Ratcliffe och INEOS kan bekräfta att vi lagt ett reviderat bud" sa man i en kommentar till media.

Huruvida Al Thani och Nine Two Foundation också inkommit med ett nytt bud är oklart. Men om man ännu inte gjort det så förväntas man göra det inom kort. Troligen innan helgen.

United har de senaste veckorna träffat flera olika parter som är intresserade av att investera i eller köpa hela Manchester United. Fler bud ska ha inkommit, men majoriteten av dessa rör ett minoritetsägande i klubben. Sir Jim Ratcliffe och Sheikh Al Thani har däremot lagt bud på majoritet av klubben - Sir Jim och INEOS vill köpa 69% av klubbens aktier och Al Thani vill förvärva 100% av klubben.

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen