post image

Southampton vidare till semifinal i FA Cupen

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Southampton skickade direkt till din email.

Southampton blev under lördagen första lag att bli klart för semifinal i FA Cupen, efter att enkelt ha slagit Bournemouth på Vitality Stadium. 

Under lördagen och söndagen spelas kvartsfinalerna i den engelska FA Cupen och först ut var Bournemouth mot Southampton. Och det blev en klar seger för gästande Southampton, som vann med 3-0 efter två mål av Nathan Redmond och ett av Moussa Djenepo.

Southampton blev därmed första lag att knipa en av semifinalplatserna. Klubbens manager Ralph Hasenhüttl sa efter matchen:

”Det var ett väldigt livfullt framträdande från oss. Vi har haft en bra vecka ärligt talat. Inställningen var viktig i dag. Vi visade direkt vad vi ville göra och vad vi ville uppnå i dag. Och jag har känt hela veckan med några bra hårda träningar att grabbarna var fokuserade.”

"Redmond har haft ett tufft år hittills med skadorna han haft och jag hoppas den här matchen ger honom ett stort lyft så att han nu oftare kan visa den kvalité han har."

Senare i kväll tar Everton emot Manchester City på Goodison Park och i morgon ställs Chelsea mot Sheffield United och Leicester mot Manchester United.

Källa: Sky Sports

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Southampton senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Liverpool
Tottenham
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen