post image

PSG vidare efter galen match mot mästarna

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Bayern München skickade direkt till din email.

Paris Saint-Germain och Bayern München bjöd på förstklassig fotbollsunderhållning i dubbelmötet av Champions Leagues kvartsfinal. 

PSG hade 3-2 med sig från det underhållande bortamötet i Tyskland i förra veckan och igår kväll spelades returen. Det blev ännu en otrolig underhållande fotbollsmatch där chanserna avlöste varandra och där Neymar träffade både ribba och stolpe vid tre tillfällen under en intensiv PSG-press i första halvlek.

Men Bayern höll undan då PSG stormade på som mest och var det inte målramen som var i vägen för parisarna så var det Manuel Neuer som gjorde sig stor i tyskarnas mål.

Istället var det Eric Maxim Choupo-Moting som såg till att sätta gästerna i ledning strax innan halvtid och det var ett resultat som stod sig hela matchen, trots att andra halvlek fortsatte i full fart.

Dubbelmötet slutade alltså 3-3, men mästarna slogs ut eftersom PSG hade tre brottmål mot ett.

PSG kommer nu möta antingen Borussia Dortmund eller Manchester City i semifinalen. Vilken motståndaren blir avgörs ikväll då Dortmund tar emot City i ett möte som står 2-1 till City efter förra veckans match på Ethiad.

 

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Bayern München senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Bayern München
Juventus
Manchester United
Real Madrid
Bayern München
Borussia Dortmund
Paris Saint-Germain
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen