post image

Jorginho om framtiden. Hur ska jag kunna tänka på det nu?

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Chelsea skickade direkt till din email.

Jorginho ger en uppdatering om framtiden efter rykten om en flytt från Chelsea. "Jag trivs väldigt bra här. Det finns ingen anledning att fundera på framtiden nu" säger mittfältaren. 

Jorginho hämtades till Chelsea av Maurizio Sarri sommaren 2018 och användes frekvent av italienaren, som han även spelat under i Napoli tidigare. Men under Frank Lampard sjönk Jorginho i hackordningen och det ryktads om att han kunde vara på väg tillbaka till Italien.

Sedan Thomas Tuchel tog över Chelsea så har dock 29-åringens Chelsea-karriär pånyttfötts och han har startat alla utom en av matcherna sedan Tuchel tog över lubben i januari.

Mittfältaren har i sommar två år kvar på sitt kontrakt med Chelsea och han indikerar nu att han kommer bli kvar i klubben bortom sommarens transferfönster.

"Hörru, jag ska säga sanningen. Hur ska jag kunna tänka på framtiden två år framåt när jag fortfarande har så mycket att spela för den här säsongen? Och EM är på väg. Så ärligt talat så finns det ingen möjlighet att tänka så långt fram."

"Faktum är att jag är väldigt lycklig här. Så jag tänker inte på någonting annat. Så just nu finns det ingen anledning att fundera över vad som kan hända om två år tex."

 

Källa: Mirror

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Chelsea
Borussia Dortmund
Chelsea
Chelsea
Chelsea
Chelsea
Barcelona
Borussia Dortmund
Chelsea
Chelsea
Chelsea
Manchester City
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen