post image

Följ Manchester United från TV-soffan

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Wolverhampton skickade direkt till din email.

Idag finns det många sätt att följa sitt favoritlag på, i detta fall Manchester United. I denna artikel vill vi tipsa om hur du kan göra det hemma från TV-soffan. I en trygg och säker miljö, med valfritt tilltugg. Att se fotboll hemma är både skönt och avslappnande!

Det finns idag många sätt att följa fotbollsmatcher på. Du kan göra det enkelt genom att bara gå in i en app och följa resultat och statistik. Du kan också besöka din lokala pub och se matchen ihop med andra supportrar. 

Men det många föredrar, vilket även vi gör, är att se matchen hemma i TV-soffan. Det är både skönt och avslappnande på en och samma gång.

När det kommer till Manchester United och Premier League är det Viaplay som visar matcherna! Det gör att du kan välja om du vill se matchen via telefonen, datorn eller TV:n. 

 

Så följer du Manchester United idag

Förutom att se på fotbollsmatcher via en stream som exempelvis Viaplay erbjuder, så finns det många andra sätt att följa matcher idag.

Bland annat finns det appar som uppdaterar resultat i realtid där du inte bara kan ta del av ställningen i matchen, utan också intressant statistik. Det är allt från bollinnehav, antal hörnor och avslut, till tabell och skytteligan. 

Du kan också följa en match via liverapportering. Det finns att hitta om man letar på nätet. Men du kan även gå in på exempelvis Twitter där fotbollslagen i England flitigt uppdaterar med inlägg om matcherna som spelas. Där kan man även ta del av intervjuer och annat smått och gott som kan vara av intresse.

 

Följ ditt lag via ett spelbolag

Något annat som blir mer vanligt är att spelbolag erbjuder bra bevakning på matcher. Detta för att du som användare ska kunna betta på matchen. Då får du ta del av information som säger vilket lag som anfaller, antalet hörnor och så vidare. Ibland är det till och med så att man visar matchen via en stream inne på spelbolaget, dock är det ovanligt när det gäller just Premier League. 

Vill du följa matchen inne hos ett spelbolag så kan du välja ett bankid casino för smidig inloggning. 

Men frågar du oss så är TV-soffan det tveklöst bästa alternativet som finns idag! Att se matchen ihop med något gott man själv lagat eller köpt. Samtidigt kan man använda olika appar om man vill ha stenkoll på statistiken, för den är inte alltid lätt att ha koll på om nu inte TV-kanalen uppmärksammar dessa siffror.

 

Mest lästa Wolverhampton senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Wolverhampton
Wolverhampton
Milan
Manchester United
West Ham
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen