post image

Chelsea till semifinal i FA Cupen

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Chelsea skickade direkt till din email.

Chelsea fortsätter ånga på under Thomas Tuchel. Under söndagen tog man sig vidare till semifinal i FA Cupen efter en tuff match mot Sheffield United.

Det var bortalaget som började bäst och visade att man trots sin katastrofala säsong i Premier League ändå hade något att sätta emot Chelsea i FA Cupen, men Chelsea tuggade sig in i matchen allt mer och efter 24 minuter tog man ledningen. Det var ett skott från vänsterbacken Ben Chilwell som styrde på Oliver Norwood och in i eget mål.

Chelsea hade kommandot i inledningen av andra halvlek, men båda lagen hade klara chanser. Sheffield United var mycket nära att kvittera genom David McGoldrick som hade en nick från nära håll på inlägg av John Lundstram, men anfallaren lyckades på något vänster missa målet. Tyvärr för Sheffields del.

Istället var det Chelsea som satte spiken i kistan två minuter in på stopptid då Hakim Ziyech fastställde slutresultatet till 2-0.

Chelsea är nu tillsammans med Southampton och Manchester City vidare till semifinal. Vilket det fjärde laget blir avgörs under kvällen då Leicester tar emot Manchester United hemma på King Power Stadium.

Segern innebar också att Chelsea fortsatt är obesegrade under Thomas Tuchels ledning.

 

Källa: Sky Sports

Bild: Bildbyrån

 

Mest lästa Chelsea senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Chelsea
Manchester United
Manchester United
Manchester City
Manchester United
Tottenham
Tottenham
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Bayern München
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen