post image

Sex klubbar jagar Andrea Belotti

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Chelsea skickade direkt till din email.

Enligt den italienska tidningen Tuttosport så är det sex storklubbar som visat intresse för att signa Torino-anfallaren Andrea Belotti i sommar. 

Belotti har gjort mål regelbundet i Serie A under de senaste fem säsongerna och hans 12 ligamål denna säsong håller än så länge Torino några poäng över nedflyttningsstrecket. Men i sommar har han bara ett år kvar på kontraktet och intresset för hans signatur är stort, skriver Tuttosport.

Enligt tidningen är det Milan som i dagläget ligger bäst till för att signa honom i sommar, men man har konkurrens av Atletico Madrid, Napoli, Roma och nu även Premier League-duon Chelsea och Everton.

Chelsea har haft vissa problem med målskyttet under vintern och våren och Timo Werner - som värvades förra sommaren, efter succén i Bayer Leverkusen - har än så länge varit en stor besvikelse med endast fem mål i ligaspelet.

Chelsea har därför länkats starkt med Erling Håland, men det förväntas bli en komplicerad transfer. Dels för att Dortmund inte villl sälja spelaren och dels för den hårda konkurrensen. Tuttosport och även tidningen Daily Mail menar att Andrea Belotti - som tidigare länkats med klubben - kan bli ett alternativ.

 

Källa: Daily Mail

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Chelsea senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Chelsea
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester City
Manchester United
Tottenham
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen