post image

Zlatan utesluter inte comeback i Europa

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Zlatan Ibrahimovic är i storform för sitt LA Galaxy och han säger nu att han fortfarande skulle ha mycket att ge på den högsta nivån i Europas bästa ligor. "Jag hade varit bättre än många av spelarna som är där nu" säger Zlatan. 

United saknar både ledare och målgörare och Zlatan öser in mål i MLS. Förvisso är kvalitén inte den samma i den amerikanska ligan, men många menar på att Zlatan skulle leverera på en högre nivå trots sin ålder.
Nu säger han själv att en comeback i Europa inte är någon omöjlighet efter att kontraktet med Galaxy går ut i december.
"Jag vet att jag fortfarande skulle göra skillnad i både Italien och andra länder. Jag skulle göra bättre ifrån mig än spelarna som är där nu. Mitt kontrakt går ut i december och jag vet inte vad som händer efter det."
Det har ryktats om att Manchester United kan komma att försöka värva tillbaka Zlatan. Dock inte från några trovärdiga källor och det får nog mest ses som en diskussion som äger rum på internet. Men hade ni velat se Zlatan tillbaka i United?
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

13 KOMMENTARER

 1. Skulle gärna vilja se Zlatan spela i ett bottenlag i PL, Bundesliga, Serie A eller i Franska div 1. Tror knappast han skulle göra ens 5 mål, då han är så beroende på att medspelare håller någorlunda hög nivå. Om han skulle spela för United nu under våren och i 19 matcher, skulle han fixa max 5 mål.

  2
  11
 2. Varför skulle han spela i bottenlag? Han är en anfallare, klart han är beroende av medspelare! Han har dessutom precis fyllt 38 så att förvänta sig att han ska vinna matcher på egen hand ocg göra 20 plus mål i dom största ligorna visar på brist på fotbollskunskap!

  4
  2
  1. GGMU7,
   Klart Zlatan inte VILL spela i ett bottenlag. Skulle du vilja det, om du var ett dalande stjärna?
   United börjar närma sig titeln ”bottenlag”, samma sak hans favoritlag i Italien, Milan.
   Men varför skulle han ens vilja spela för United igen? Enligt Zlatan själv, så han kom, han segrade och han försvann.
   Jag tror inte att Zlatan kommer spela i Europa över huvudtaget mera. Han kommer spela i MLS tills han vinner titeln där. Och då kanske i ett bättre lag än Galaxy. Beckhams Miami-projekt kanske får Zlatan spela i två år till.

   2
   1
 3. Ja, kom tillbaka i januari och ta gärna Allergi med dig. Om Allergi kommer, så kanske Pogba höjer sig också, då Allergi fick ut det bästa ur Pogba i Juventus. Och Allergi och Zlatan var samtidigt i Milan. Som sagt tidigare: Nuvarande styrelsen måste uppdateras och Glazers och Woodward måste bort, men detta vore iaf ett steg på vägen. Även om det inte är i rätt ordning.

  5
  0
  1. Med detta sagt: Rutin behövs och Zlatan besitter det och han är en vinnarskalle av rang, som är viktigt för våra akademi-spelare. Viktig både på och utanför planen vill säga. De enda äldre vi har nu, är ju typ Young och Mata, men ingen av dem är ledargestalter, därav bidrar de inget till att få sina lagkamrater att höja sig. Zlatan vore mkt välkommet tillskott.

   5
   0
 4. Jensan, det är ju du som tar upp det, han har aldrig spelat i ett bottenlag, varför skulle han gära det nu? Färstår inte vart du vill komma med din kommentar? Du säger i princip att Zlatan bör spela i ett bottenlag för att bevisa sig i stort sett. Därav svarar jag dig 🙂 no hard feelings!

  3
  0
  1. GGMU7,
   Egentligen tycker jag alla dessa dalande stjärnor borde prova på att spela i ett bottenlag så att dom får känna på hur fotbollslivet är för majoriteten av spelare. Personligen skulle jag älska se Messi i Watford, Zlatan i Norwich, Ronaldo i Newcastle osv. Men detta kommer aldrig att ske.

   2
   0
  2. Egentligen har Zlatan spelat i en sk bottenlag.
   När han ”slog igenom” spelade han i Malmö FF och just denna säsong spelade MFF i superettan (eller vad nu denna division hette då). Just då var inte MFF något topplag.

   2
   0
 5. Förutsatt att han lika bra som när han lämnade så sign him up! Inte för hans kvaliteer som utespelare men hans ledarskap. Han är den senaste ledaren vi hade i laget och på plan. Nu kanske han inte kan leda på plan längre men han kan nog se till att Lingard m.fl. blir varse om vad de håller på med. Kanske det närmaste Keano mentalitet som finns på marknaden idag. Det var ju efter att han lämnade oss som den här helvetesperioden tog sin början…
  Obs, detta kommer absolut inte från någon Zlatanista, jag har oftast tagit avstånd från all zlatanhype.

  4
  0
 6. Värva han alla dagar i veckan! Han kan fortfarande prestera på plan men framförallt behövs hans ledaregenskaper samt så kan han ta pressen från alla andra i laget som inte pallar trycket eller håller på att växa fram!

  1
  1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen