post image

Zidane om mötet med Pogba

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Zinedine Zidane kommenterar nu den där omtalade bilden på honom och Paul Pogba från Dubai. "Det var ett privat samtal" säger Real Madrid-managern. 

Pogba var i somras starkt länkad med Real Madrid och ryktena har fortsatt under hösten med uppgifter om att Zidane inte gett upp hoppet om att få Manchester United att släppa mittfältaren under nästa års transferfönster. Och spekulationerna tog ny fart i dag efter att Zidane och Pogba fångats på bild under ett samtal i Dubai.
Pogba har varit i Dubai för att återhämta sig från sin skada och Zidane var där för en AI-mässa, men bilden på den franska duon fick stor uppmärksamhet eftersom deras ömsesidiga beundran för varandra är väldokumenterad och med tanke på alla rykten om Pogba-till-Real.

Nu har Zidane gett sin kommentar om mötet.
"Mitt möte med Pogba var en ren slump. Eftersom vi känner varandra så pratade vi. Och vad vi pratade om är personligt. Det är en konversation mellan mig och honom. Vi har känt varandra länge."
Ole Gunnar Solskjaer sa under dagens presskonferens att han inte bekymrar sig över mötet mellan Pogba och Zidane.
"Det är bara en bild. Är man i Manchester United så tas det bilder och det spekuleras. Jag har inga problem med det överhuvudtaget."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen