post image

Zidane om att bli manager för Manchester United i framtiden

Skriven av: admin
Publicerad 2022-06-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Zinedine Zidane pratar för första gången om länkarna till Manchester United. 

Zinedine Zidane var i vintras starkt länkad med jobbet som både Manchester United och Paris Saint Germains nästa manager, men i slutändan blev det varken eller för fransmannen. I ett uttalande pratar han nu om framtida managerjobb och ger en kommentar om Manchester United.

”Man ska aldrig säga aldrig, speciell när man är coach nuförtiden” svarade Zidane, oklart om det var ett svar på huruvida han kan bli manager för United eller för PSG i framtiden (enligt M.E.N en kommentar om United och enligt Fabrizio Romano gällde svaret ett framtida jobb i PSG)

"När jag var spelare kunde jag välja att gå till vilken klubb som helst, men som coach kan man inte välja 50 klubbar. Det finns två eller tre möjligheter. Om jag återvänder till klubbfotboll så är det för att vinna. Det säger jag ödmjukt. Och därför kan jag inte ta vilken jobb som helst."

"Det finns också andra faktorer som gör att jag inte kan gå var som helst. Vad? Tex språk. Vissa omständigheter försvarar. När folk frågar mig, vill du gå till Manchester? Jag förstår ju engelska, men bemästrar inte språket helt och hållet. Jag vet att vissa coacher går till klubbar utan att kunna språket, men jag jobbar annorlunda. För att vinna så är det många saker som spelar in. Det är en global kontext. Men jag vet vad jag behöver för att kunna vinna."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen