post image

Zidane komplicerar situationen – sätter stopp för Pochettino

Skriven av: admin
Publicerad 2021-11-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

BBC-journalisten Sahmoon Hafez skriver att Zinedine Zidane inte är intresserad av att vara klubbmanager. Siktet är inställt på det franska landslaget. 

Att Zidane inte kommer hamna i United går vid det här laget att konstatera, men han skulle ändå kunna spela en stor roll i rekryteringen av Uniteds nästa permanenta manager. Det har rapporterats att United vill ha Mauricio Pochettino och att Pochettino själv gärna skulle ta sig an jobbet på Old Trafford. Helst nu, snarare än att vänta.

Det har också rapporterats att PSG gärna vill ha Zidane – som ju just nu står utan jobb och alltså finns tillgänglig. Ett scenario hade därför kunnat uppstå där Pochettino tillåts lämna PSG för United och PSG ersätter honom med Zidane.

Men det tycks inte vara något som kommer bli verklighet. BBC-journalisten Shamoon Hafez skriver att Zidane bara är intresserad av det franska landslaget, inte PSG. Vilket kan förklara den senaste dagens allt mer intensiva rykten om olika interim-managers.

Hafez skriver:

"Franska fotbollsjournalisten SaraMenai: Zidane är ägarnas dröm i PSG. Det vet vi. Om han skulle anlända mitt i säsongen så tror jag inte att någon i PSG skulle bli ledsna om Pochettino lämnade och Zidane ersatte honom. Men situationen är långt mer komplicerad än så."

"Den dörren tycks vara väldigt stängd för stunden med Zidane. Han väntar på att ersätta Deschamps som förbundskapten för Frankrike efter VM. Han tycks inte vilja ta någon klubb. Han har aldrig öppnat dörren till att ta någon klubb."

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen