post image

Zara-grundaren och Apple intresserade av att köpa Manchester United

Skriven av: admin
Publicerad 2022-11-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt rapporter är grunden av klädjätten Zara intresserad av att köpa United och också Apple sägs ha positionerat sig som en kandidat. 

Glazers är öppna för att sälja Manchester United och ryktena om vem som kan bli ny ägare är i full gång. Det kanske mest populära valet bland fansen, Sir Jim Ratcliffe sägs vara tillbaka vid förhandlingsbordet redo att lägga ett bud, men många andra potentiella ägare har också nämnts sedan nyheten slog ned igår.

Och nu menar blaskan Daily Star att också den stora teknikjätten Apple är intresserade. Enligt rapporten kan företaget vara redo att betala £5,8 miljarder för att förvärva klubben från familjen Glazer. VD Tim Cook ska vara nyfiken på att utforska vilka möjligheter ett köp av Manchester United skulle kunna innebära och sägs vara redo att inleda samtal med bankerna som överser processen.

Och Manchester Evening News skriver att Amancio Ortega - grundare av klädjätten Zara - också är intresserad. Den 86-årige Ortega, som enligt Forbes har en personlig förmögenhet på $61 miljarder ska redan ha informerat Manchester United om sitt intresse att köpa klubben.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen