post image

Young nobbar Unitedkontrakt

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ashley Young ska ha avböjt möjligheten till ett års förlängning med Manchester United, enligt Gianluca DiMarzio.

Den italienska transferexperten/journalisten Gianluca DiMarzio hävdar att Ashley Young tackat nej till det nya ett-års-kontrakt som Manchester United ska ha erbjudit honom. Enligt DiMarzio så vill 34-åringen lämna Manchester United för spel i Inter och han vill göra det under januarifönstret, om möjligt.
BBC rapporterade tidigare i dag att en övergång troligen sker till sommaren då hans kontrakt går ut, men att det även kan ske nu under januarifönstret.
 
Källa: MEN

.
 

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Haha, kan man få in lite kaffepengar för snubben så lika bra att göra det nu. Dumt av United om man väntar till sommaren. Även dumt av Inter om man värvar honom nu istället för att värva honom till sommaren.
  Hela Young situationen är konstig tycker jag.. Han var bra och rolig att titta på under SAFs tid då han spelade på kanten. Lite Beckham stuk på målen/inläggen. Tråkigt att han ska gå från oss med en ’dålig spelare image’. Killen har ju faktiskt varit extremt kass senaste tre åren.

  8
  3
 2. Det är ju ett skämt att ens United förmodat har erbjudit en kontraktförlängning. Det säger lite om desperationen i klubben. Tomteverkstad på alla nivåer.
  All respekt till Young för det han har bidragit med under sin långa karriär hos oss, men som sagt senaste åren har han bara varit ”dött kött”.

  4
  2
 3. Får man inte in några nya får man ju förlänga med de gamla,samt en liten löne ökning😏
  Jones fick väl ett nytt 5 års ifjol🤬
  Är billigare att förlänga och betala hög lön till dödköttet än att betala transfer.
  Undrar va f.. glazers håller på med?
  Dom kommer ju dra ner Utd värde.
  Ingen ungdom i hela värden kommer ju börja hålla på United när vi bara har skitspelare och spelar så dåligt som vi gör för tillfället.
  Nä vi kommer vara ett gäng gamla gubbar här som gnäller och klagar om några år när de dragit oss riktigt ner i skiten och inte kan sälja klubben för det dom vill ha.
  Dock får vi stötta tills vi dör!

  5
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen