post image

Young: Känns som att Sir Alex är tillbaka

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ashley Young säger att han ser mycket av Sir Alex Ferguson i Ole Gunnar Solskjaer. "När han kom hit så var det som att bossen var tillbaka" säger Young. 

Ole Gunnar Solskjaer spelade i Manchester United under Sir Alex Ferguson mellan 1997 – 2007 och hans eget ledarskap som manager har givetvis tagit intryck av den stora mentorn och tidigare managern.
Ashely Young säger nu att man ser mycket av Sir Alex i Solskjaer och hävdar att känslan i omklädningsrummet under Solskjaers ledning påminner om hur det var med Sir Alex.
”Sedan han kom in så var det som att chefen (Sir Alex) kommit tillbaka. Samma drag, samma vinnarmentalitet, samma vilja och hunger. Han har varit här som spelare och han vet vad klubben är. Det var det klubben ville ha och man ser ibland på träningarna att han vill dra på sig skorna och vara med. Det har varit fantastiskt och det känns som att chefen (Sir Alex) klivit in genom dörren.”

Signifikativt för Manchester United under åren är ju att man vill ge sina egna produkter chansen i unga år - och det har Solskjaer som bekant anammat.
"Spelare som Mason (Greenwood), Jimmy (Garner), Chongy (Tahith Chong), Angel (Gomes) och Brandon (Williams) har gjort fantastiskt bra ifrån sig" fortsätter Young. "De har kommit från akademin och det är en fantastisk möjlighet för dem när de får speltid. Det är så klubben är - när man ser unga spelare göra bra ifrån sig så har de alltid lyfts upp i förstalaget. De måste fortsätta jobba hårt på träningarna lyssna och lära sig av folk som ger dem rätt råd kring hur de ska bli bättre."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Fy saten. Vart ska man börja? Att det finns likheter mellan SAF & Babyface eller att de unga spelarna måste ”lyssna och lära sig” av folk som ger dem rätt råd. Hmm vem skulle kunna ge dom råd i våran trupp?

  6
  2
  1. Hm, inte direkt så att vår trupp saknar erfarenhet och inte kan ge råd till yngre spelare? Sen att Folk ser likheter mellan Olé och SAF är inte heller något nytt, sen så har Olé lång tid att gå innan man ens kan jämföra dom.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen