post image

Yorke: Vi måste ha honom. Alla hade fruktat oss

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Dwight Yorke säger att Manchester United bör lägga krut på att sina Kalidou Koulibaly från Napoli i sommar. 

United länkas främst med offensiva spelare i år, men den senaste veckan har en rad gamla spelare gått ut och efterlyst en ny mittback – även om Lindelöf alltid gör ett habilt jobb. Både Roy Keane och Gary Neville sa tidigare i veckan att de gärna ser United värva en mittback av rang att mönstra bredvid Maguire och Dwight Yorke instämmer.
Den gamle trippelhjälten anser att United bör gå hårt för att signa Kalidou Koulibaly i sommar.
”Utan tvekan har han alla klubbar efter sig och om Manchester United ska göra några stora värnvingar så som de alltid gör så hade jag definitivt signat honom. Om vi har råd, så varför inte? Jag tycker han är den perfekta spelaren att komma in bredvid Maguire. Det hade varit riktigt häftigt att ha honom där. Då hade vi plötsligt sett ut som ett rejält lag med spelare som Pogba och Bruno och de tre anfallarna där framme. Vi hade blivit ett lag som alla plötsligt fruktade.”
”Italienska ligan brukade vara en toppliga. Väldigt svår. Men det han gjort i den italienska ligan gör så att han är ett namn alla vill ha. Om han är en spelare som alla jagar varför skulle inte United göra det? Det hade sänt ett budskap om att vi är svårslagna och det hade varit en ”no-brainer” för mig om jag var i United just nu. Om jag var Ole eller i Oles position så hade jag jobbat på att övertala (ledningen) om att köpa honom för jag vet hur viktigt det är att ha en mittback med hans kvalitéer bredvid Maguire.”
Enligt ryktena kan den 29-årige Koulibaly kosta så mycket som £90 miljoner att köpa loss från Napoli. Han har frekvent länkats med Manchester United, men även Liverpool och andra toppklubbar.

Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

  1. Fricken: På den här punkten är jag helt enig dig, hade han vart ett par år yngre, så absolut, men värva en 29årig mittback för de summorna, nej tack, då kan de läggas klokare. T ex Högerytter, även om jag mer och mer börjar luta åt att köra vidare med Greenwood där. Eller vänsterback. En riktigt bra defensiv mittfältare och spelfördelare, det hade också varit en dröm att ha framför backlinjen och bakom Pogba och Bruno.

   0
   0
  1. Kan bara hålla med. Kan Smalling som blev sågad i PL och åker ner till Italien och blir typ top 3 mittback så blir man ju lite orolig. ( även att jag gillat Smalling). Sedan alldeles för dyrt för en 29-åring. Ett till minus är även att han spelar till vänster i mittlåset precis som Mcguire..

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen