post image

Wright: Han skulle ta Manchester United till nästa nivå

Skriven av: admin
Publicerad 2023-01-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d anfallaren Ian Wright menar att det är en "no-brainer" för United att gå för Harry Kane. 

Harry Kane har seglat upp som ett seriöst alternativ för Manchester United till sommaren, då man förväntas investera stort i en klassanfallare. Kane har i sommar bara ett år kvar på kontraktet med Spurs och om han skulle pusha för en flytt, så kan klubben tvingas sälja – och United ses som den mest troliga destinationen i PL, med tanke på att övriga topplag nyligen gjort stora investeringar i sina anfall.

Kane är väl det närmaste en målgaranti man kan komma, men somliga menar att United borde satsa på en yngre anfallare - tex Victor Osimhen - snarare än en spelare som kommer vara 30 år i sommar och som dessutom har en komplicerad skadehistorik. Den f.d Arsenal-anfallaren Ian Wright menar dock att Kane är spelaren som skulle ta United till nästa nivå.

"När man tittar på Manchester Uniteds mål och var de är på väg - se till att få in Harry Kane i tre års tid. United kommer definitivt att göra något för de är inte en miljon mil bort nu. Låt oss säga att United kliver in och erbjuder £60 miljoner och Anthony Martial, det är en väldigt bra deal. Jag tror Spurs-fansen hade sagt "lycka till Harry."

"Man United behöver en nr 9 nu och för mig är det en "no-brainer" att gå för Harry Kane. Han skulle ta dem till en annan nivå. Han vore den typen av värvning."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Kane skulle säkert funka ett tag, 1/2 säsonger kanske. Men det skulle inte vara värt det i mina ögon. Han är för gammal och ser trött ut redan nu. Jag hoppas United istället satsar ungt och hyfsat okänd, och sedan formar denne till en riktig målskytt.
    Men visst, skulle Kane komma för en billig peng och inte kräva en hög lön, så varför inte.

    5
    2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen