post image

Woodwards hus attackerat av arga fans

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

En grupp Manchester United-supportrar av det stökigare slaget stod under tisdagskvällen för en attack mot VD Ed Woodwards hus. 

En video började under tisdagskvällen cirkulera på internet, med vad som tycks föreställa ett 20-tal supportrar med luvor utanför Manchester Uniteds kritiserade VD Ed Woodwards hus. På videon – som har en caption som lyder ”Ed Woodward is gonna die” – ser man gruppen slänga bengaler över muren till Woodwards fastighet.
United skickade omgående sin säkerhetspersonal till området och gick kort därpå ut med följande statement:
”Manchester United har under kvällen blivit varse en incident utanför en av våra anställdas hem. Vi vet att fotbollsvärlden kommer förena sig bakom oss då vi arbetar med polisen i Manchester för att identifiera förövarna i den här obefogade attacken. Personerna som bevisas skyldiga till detta brott, eller som gjort intrång på den egendomen, kommer att stängas av från arenan på livstid och kan även vänta sig åtal. Att fans uttrycker sin åsikt är en sak, men skadegörelse och att utsätta någon för fara är en annan. Det finns ingen ursäkt för detta.”
Varken Woodward, hans fru eller två barn var hemma då attacken skedde.

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

15 KOMMENTARER

   1. AD19, för vissa är det ju mer än en sport, du vet ju att det finns såna människor. Finns extremister från alla håll och kanter, bara på olika sätt. Det finns feminister och det finns manshatare. Jag säger att jag förstår dem, för att Ed Woodward är som han är och dessa extrema fans tar åt sig väldigt väldigt mycket. Som sagt, jag hade aldrig gjort det, men jag förstår att han irriterar hardcore-fansen.

    9
    2
 1. United ”supportrar”….? Det vill jag inte kalla dem för. Om man är supporter till ett lag då stöttar man laget i med och motgångar oavsett hur ledning tränare spelare osv sköter sig. Sen kan man ha åsikter kring det men det kan man fan hålla för sig själv..!

  8
  17
  1. Haha din banan, enligt dig så säger ett riktigt fan att allt är bra fast det uppenbarligen inte är det samt att det är helt okej att ha en åsikt OM man väljer att hålla den för sig själv? 🤣

   10
   7
   1. Det märks på dina kommentarer att du är en liten tonåring som sitter hemma i ditt pojkrum med nerkissade kalsonger och lever bara för fotboll och FIFA typ. Där finns annat i livet än man United. Men det märker du när du blir äldre och bildar familj. Är helt sjukt detta som hänt Woodward. Tänkt på hans familj, bara för att där finns losers som är så misslyckade och avundsjuka som förstör för andra så blir oskyldiga drabbade. Det är en sport, det handlar inte om liv och död grabben. Tänk på det!

    8
    11
    1. Tobbe,
     Ja just det, dina svar är ju alltid så där mogna och välskrivna så att man automatiskt tänker: ”det där måste vara en riktigt mogen familjeman som skriver” haha. Undrar mer om du grejade gymnasium ärligt talat.
     Jag lever för mina barn och för deras familjer och visst händer det att vi spelar en FIFAmatch jag och mina barnbarn då de gillar det mycket.
     Att du ens tror att attacken beror på avundsjuka bevisar ju hur pass bra koll du har på situationen ändå.
     Ditt ”man är ett bra fan om man inte klagar fast ingen sköter sitt jobb” och ”det är okej med åsikter så länge man håller de för sig själv”-skit är typiskt svenskt tänk. Det är bättre att säga till om något stör en, istället för att bara bära det inom sig grabben. Tänk på det du istället!

     13
     4
 2. De va bara en tidsfråga, faktiskt konstigt att de inte har hänt tidigare!
  Men som sagt, inte okej alls!
  Speciellt när det är hans privat bostad där hans barn bor, bara vidrigt och fegt!
  Jag tycker dock hatet mot Glazers måste fram, men det borde finnas andra forum och metoder vi kan demonstrera det på!

  4
  3

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen