post image

Woodwards budskap: Vi är i en fortsatt stark position

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ed Woodward säger att Manchester United är i en stark position trots rådande kris och att man vill bygga vidare på det momentum man var inne i innan spelstoppet. 

Woodward höll igår konferens med klubbens investerare och sa bl.a att han är optimistisk inför en återstart av ligan i juni och hoppfull om att även Europa League ska kunna spelas klart senare i augusti.
United var innan spelstoppet inne i en stark period där man var obesegrade i sina elva senaste matcher, mycket tack vare den briljanta värvningen av Bruno Fernandes. Det ryktas inför sommaren om att United planerar fler riktigt tunga värvningar – Jadon Sancho,  Jack Grealish, Saul Niguez, Timo Werner och Kalidou Koulibaly är spelare som länkats med klubben och Ed Woodward sa under samtalet att United är slagkraftiga och att man fortsatt är i en stark position för att bygga vidare på det momentum man hade i mars.
”Sedan starten av pandemin så har Manchester United och vår stiftelse bistått med assistans till sjukhus, välgörenhet och skolor i vårt samhälle och även stöd för personal på frontlinjen och sårbara fans. Dessa handlingar reflekterar våra grundvärderingar som klubb. I den andan ser vi fram emot att laget på ett säkert sätt återvänder till spelplanen och fortsätter bygga på det spännande momentum som Ole och spelarna tidigare hade, medan vi tar nödvändiga steg mot att skydda allmänhetens hälsa.”
”Tack till alla som var med i dag. Jag vill avsluta med att återigen säga att Manchester United är en motståndskraftig klubb och ett motståndskraftigt företag. Vi är väl positionerade både operativt och finansiellt för att navigera den här globala krisen och vi ser väldigt mycket fram emot att bygga vidare på det starka momentum vi såg på planen genom mars månad. Jag själv och alla inom Manchester United tackar för ert fortsatta stöd och hoppas ni alla håller er trygga och säkra.”
 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen