post image

Woodward: Vi måste ha tålamod

Skriven av: admin
Publicerad 2019-09-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ed Woodward säger att Manchester United måste ha tålamod med Ole Gunnar Solskjaer och hans strategi..

United har valt att satsa på den oprövade Ole Gunnar Solskjaer och en strategi som tycks vara att värva unga brittiska spelare med potential, som ska gjutas in i Manchester United-formen och ge allt för klubbmärket. Det är en vågad strategi och ingen garant för given framgång, varken på sikt eller kortsiktigt. Men förhoppningen är att det ska falla väl ut.
Under gårdagens möte med klubbens investerare så pratade Ed Woodward om att ambitionerna är att konkurrera om titlar, men sa att vi måste ha tålamod och låta Solskjaer bygga långsiktigt.
"Vi och vår globala fanbase kräver framgångar. Framgångar betyder att vinna troféer. Den målsättningen och den standarden har aldrig ändrats för Manchester United. Mycket av den investeringen - i akademin, rekryteringsprocessen och faciliteterna på träningsanläggningen - är bakom kulisserna och inte helt tydlig för de som ser på från utsidan. Men dessa investeringar tillsammans med det commitment vi gjorde till Ole och hans personal i mars har gett oss byggstenarna för framgång."
"Vi är säkra på att den här investeringen kommer att leverera resultat, men det är samtidigt viktigt att vi har tålamod medan Ole och hans team bygger för framtiden. Vi kommer fortsätta att fokusera på den långsiktiga strategin och vi kommer inte låta oss påverkas av kortsiktiga distraktioner."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

12 KOMMENTARER

 1. Han vann efter tagit över Mou manskap ! sen han präntat in sitt spel så försvann allt och då kan man ju undra varför då , sen slänga ut spelare utan att ersätta dom och plocka in pojkar som skall spelas in långsamt för dom väger väldigt lätt jag gissar Mata vinner när kamperna på träningarna mot dom så dom behöver tid att växa in i ett lag som går bra . Som det nu ser ut måste grabbarna mer eller mindre gå ut och rädda UNITED vilket dom inte kommer kunna göra och vad får man då för positiv utveckling hos dom unga killarna ? , nej Ole vart ett panik värvning och man gav han jobbet utan att bevisat speciellt mycket för det var fortfarande Mous mannar han tog över och han fick en snäll matchning och killarna var tända för att bevisa något för den nye tränaren .
  Vann en svår match mot Tottenham sen en mirakel vändning i Paris men sen har det varit katastrof när det förlorade hemma mot PSG så fick man aldrig tillbaks vinnar känslan och Ole kunde inte vända den trenden hos killarna och inte har han lyckats få till det spelet han påstås sig säga att dom skall spela så nej vi kommer inte röna några framgångar med norrmannen .

  0
  0
  1. ”så nej vi kommer inte röna några framgångar med norrmannen” … Med detta lag så kommer ingen tränare nå framgång.Största nackdelen just nu är att Olle varit väldigt feg i byten och spelat ”döda” spelare som matic/ mata pga rutin.

   0
   0
 2. Hur vill ni fans ha det? Många klagade på panikvärvningar och spelare som inte passade in i United efter Sir Alex. Många har klagat på att vi tänker kortsiktigt och spelare kommer till oss pga. pengar. Nu för förstår gången tänker man långsiktigt, man tar inte in spelare som inte passar in i klubben, ändå klagar ni. Visst hade man velat att United värvar 1-2 spelare till men hellre inte värva än att hämta in spelare som kommer dit för bl.a. pengar. Många av oss höjde ögonbrynen över värvningen av James men han är nu den spelaren man förlitar sig på offensivt. Jag har hellre sånna värvningar än en spelare som Dybala som egentligen inte vill till United.
  Jag har inte varit positiv och tycker starten har varit usel men jag gillar hur man tänker i dagsläget. Ole rensar och egentligen är det pga. värvningarna tidigare som det blivit så som det är nu.
  Sen vet jag inte om Ole är rätt person som coach men jag tror han och staben kommer värva rätt typ av spelare som passa in i United. Man får tänka på att United aldrig varit ett lag som kryllat av värvade stjärnor på samma sätt som Madrid, Barcelona etc. Man har varit ett lag och byggt upp unga spelare som sedan varit bärande. Självklart har man även värvat storstjärnor men inte på samma sätt som vi gjort senaste åren, där vi egentligen bara kastat pengar i sjön.
  Jag skulle ge det 2-3 fönster till innan jag skulle klaga på värvningar sen får vi se om Ole håller som tränare.

  0
  0
 3. Jag ser detta långsiktigt. Ole är relativt oprövad och lär få ta träningscertifikat och lära sig mer om taktikträning och mentalträning. Jag tror på Norrmannen för han är en av dom spelarna, nu tränare som haft Sir Alex som mentor och tränare i flera år. Plus Phelan bredvid sig så tror jag på detta. Carrick lär ha ett taktiskt kunnande också, efter alla år med Sir Alex som coach. Jag ser det långsiktigt och kan man kring se det tråkiga resultaten. Så kan man så ljuset i tunneln, vi har en otroligt spännande u18 trupp, u23 trupp. Vilket inte många andra stor klubbar har. Iaf inte i England, rätta mig om jag har fel. Greenwood, Chong, Gomes, Garner, Tuanzebe, Elanga, lite äldre men fortfarande form bara, där har vi Perreira, Rashford, Shaw, Dalot och Martial. Sistnämnda är väl påväg att visa sitt rätta jag. Jag tror på detta bygget. Som Neville sa i någon intervju, så vann inte class of 92 bara med fantastiska ungtuppar. Dom hade 2 av världens bästa backar. En Keane som fick vem som helst att svettas, en Kung Cantona som gjorde vad han ville med vem han ville.
  Det vi saknar är dom världsklasspelarna som det laget hade. En världsklass striker måste helt enkelt in. En lek kamrat till Pogba och en kvalitativ vänster back, en mittback till och sälj av dom som inte håller måttet, Jones bevisar ju att han inte klarar av Premier League fotboll. Knappt att han klarar av Europaleague laget vi mötte. Rojo, har en potential att stanna kvar men han är alldeles för oslipade för att lita på till 100%.
  GGMU!

  0
  0
  1. GGMU,
   Definiera vad du menar med ”långsiktigt” ?
   Är det om 3 år ska United vara mästare åter igen?
   Eller är det om 10 år ska vi vinna antingen CL eller PL?
   Eller det finns inget slutmål och vi får nöja oss att United hamnar på placering nånstans mellan 5 och 10 i PL år efter år framöver tills vi chockar fotbollsvärlden likt Lecester ?

   0
   0
 4. Långsiktigt är bra. Däremot går det att tolka som att långsiktigheten är knuten till ole, vilket är mindre bra. Vi behöver en sportchef.. Som jag ser det just nu är Ole sportchef, vilket han sköter relativt bra. Däremot går det ju mindre bra på banan.
  Rätta mig om jag har fel nu. Ed säger alltså nu att han tror på Oles plan, och att den ska föra united framåt långsiktigt. Men vad händer kortsiktigt då? Kommer vi förlita oss på planen om vi forsätter att regelbundet prestera som mot West ham borta eller Palace hemma?
  Jag är definitivt inte Ole out. Men det jag minns från när tex Klopp tog över liverpool var att man såg en idé, man såg vart det var påväg. Mindre framsteg togs under perioder tills man 2-3 år senare är i CL final. Det tar emot att säga det men jag ser inga framsteg med Oles fotboll på 6 månader. Jag önskar att han blir framgångsrik och att vi får se det snart.

  0
  0
 5. Gillar långsiktigheten, betyder att man accepterar situationen och inser problematiken med dyra värvningar som inte presterar.
  Gillar AJS sätt att se det.
  08/09 truppen med Berbatov,tevez så var majoriteten fostrade i United eller så värvades 2-3 spelare per år och det var bra rekryteringar.
  Glöm inte att Evra och Vidic byttes ut efter 45 min i sina debuter då dem var bedrövliga men de var sanna mästare visade det sig sen.
  Tevez problemspelare, vi hade råd att ha någon sådan, likt Berbatov, de gjorde någon bra säsong sen rök dem.
  Vi behöver ha in vänsterback och mittback, vänsterytter och minst 2 centrala mittfältare och 2 strikers.
  7 spelare, med flyt på 2 år men mer realistiskt 3-4 år så ska de sitta många år framöver.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen