post image

Woodward: Så scoutade vi James

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ed Woodward pratar om hur Manchester United jobbade med sin scouting av Daniel James innan man köpte honom från Swansea i somras.

Manchester United värvade Daniel James från Swansea i somras och det var kanske inte alla som visste vem denne James var. Men han presenterade sig direkt i sin debut i ligapremiären mot Chelsea med ett mål och sedan dess har han varit en av få ljusglimtar under en annars mörk Unitedhöst, med flertalet fina prestationer och framträdanden för Manchester United.
James spelar även under Ryan Giggs i Wales landslag och det är sedan tidigare känt att Giggs hade ett finger med i James-affären. Bl.a ska han i samtal med United ha beskrivit James som “snabb som f**.” Vilket han ju är.

I en intervju med fan-magzinet United We Stand fick VD Ed Woodward frågan om Giggs använde dessa ord för att beskriva James.
"Ja det stämmer. Men vi hade mycket än så att gå på. Han flaggades som en YA-spelare. En ung spelare med potential att nå A-nivå. Och vi hade följt honom under tre års tid."
"Våra akademi-scouter lämnade över ärendet till våra scouter som jobbar med förstalaget, när Dan blev en A-lagsspelare i Swansea. Han var på vår radar långt innan den där dealen som skulle ta honom till Leeds sprack" säger Woodward.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen