post image

Woodward: Räkna inte med ett vanligt transferfönster

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ed Woodward gör ett långt uttalande riktat till fansen där han bl.a pratar om kommande transferfönster. 

Ingen vet ännu hur det kommer bli med de pågående säsongerna och ingen vet heller hur det kommande transferfönstret kommer att se ut. United länkas starkt med både Jadon Sancho och Jack Grealish – två spelare som verkligen hade tagit laget en bra bit framåt, men nu säger Ed Woodward att affärerna kan komma att påverkas av den rådande situationen.
”Ingen ska vara under några illusioner om skalan av den utmaning som alla inom fotbollen står inför och det kanske inte blir ”business son vanligt” för några klubbar, inklusive oss själva på transfermarknaden den här sommaren. Som alltid så är vår prio lagets framgångar, men vi behöver se hur det här påverkar hela industrin inklusive tidpunkten för transferfönster och den bredare finansiella bilden innan vi kan prata om att återgå till något normalt.”

”Precis som alla andra så är vi angelägna om att se laget återvända till fotbollsplanen så snart det är säkert att göra det. Och förhoppningsvis kunna slutföra en säsong som fortfarande lovade mycket i Premier League, Europa League och FA Cupen innan spelstoppet. Vi har en konstant dialog med våra myndigheter om när och hur det kan ske och vi kommer fortsätta kommunicera till fansen via det här forumet. Och även om det kan bli så att matcher måste spelas bakom stängda dörrar under en tid, så kommer fotbollen inte bli normal igen förrän supportrar kan sitta på läktarna.”
Läs hela Woodwards uttalande – HÄR.

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen