post image

Woodward optimistisk inför Manchester Uniteds framtid

Skriven av: admin
Publicerad 2021-09-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ed Woodward gör ett uttalande om säsongsupptakten och sommarens investeringar. 

Manchester United släppte i dag en pressrelease med ett uttalande från VD Ed Woodward i samband med att man presenterade sin kvartalsrapport. Och Woodwards uttalande kring säsongsupptakten och sommarens värvningar lyder:

”Det har varit en spännande start på säsongen på Old Trafford, med fulla läktare för första gången på nästan 18 månaders tid. Vi är väldigt glada över att ha välkomnat Cristiano Ronaldo tillbaka till klubben tillsammans med Raphael Varane, Jadon Sancho och Tom Heaton – för att vidare förstärka framstegen som vårt förstalag gjort under Ole.”

”Dessa värvningar har demonstrerat vår fortsatta förmåga att attrahera de bästa spelarna i världen till Old Trafford och vår fasta beslutsamhet att hjälpa Ole leverera framgångar på planen. Vidare så sålde vi Dan James till Leeds för £25 miljoner plus add-ons.”

”Det här har möjliggjorts genom styrkan i vår affärsmodell, med varaktiga investeringar i laget stöttat av robusta kommerseilla intäkter. Alla associerade med Manchester United kan vara stolta över den motståndskraft vi visat under de utmaningar som skapats av pandemin och vi ser fram emot resten av säsongen och framåt med stor optimism.”

Källa: MEN

.

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen