post image

Woodward: Ole ger oss exakt vad vi vill ha

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ed Woodward ger nu sitt offentliga stöd till Ole Gunnar Solskjaer och klargör väldigt tydligt att normmanen sitter säkert på sin position och att man är i fas med planen i att ta Manchester United tillbaka till toppen.

Manchester United har haft sin värsta start på 30 år och det har såklart börjat ryktas om att Solskjaer hänger löst – med namn som Brendan Rodgers och Max Allegri, som potentiella ersättare enligt tidningarna.
Indikationerna från ledningen har däremot under hösten varit att Solskjaer sitter säkert och att det finns en acceptens internt om att processen att återuppbygga Manchester United kommer ta tid.
Om någon tvekade på detta, så tar nog VD Ed Woodward död på de tvivlen med följande uttalande.

"Oles vision träffar exakt de tre fotbollsmässiga målen vi har. Vi måste vinna troféer, vi måste spela anfallsfotboll och vi måste ge ungdomarna chansen. Förra säsongen var vi det lag som gav våra akademiprodukter flest spelminuter. Vi ska alla vara stolta över att de betydande investeringar vi gjort i vår Akademi med  övergripande rekrytering, faciliteter och analys - nu bär frukt. Men det finns mycket mer vi kan göra där under kommande år. Vi vet att det här är en stark konkurrensfördel för oss och vi kommer att fortsätta fokusera på och investera i det. Det är klubbens hjärta."
"I mitten av förra säsongen, när Ole kom hit känns mest relevant (som referens) för vad vi vill uppnå och var vi vill vara. Vi såg ett lag som spelade snabbt, flytande fotboll och som klart och tydligt representerade den stil som managern vill ha. Ole har även återinfört disciplin i en miljö där vi saknat det under de senaste åren. Han bygger en trupp som respekterar klubbens historia och där spelare jobbar hårt och respekterar sina lagkamrater. Ingen är större än klubben."
"De förändringar vi såg i somras har resulterat i en väldigt ung trupp. Men det är också en trupp med spelare och kultur som utgör en bas för oss, som vi kan växa med och bygga på när vi startar vår nya resa."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Så i princip det ALLA klubbar vill uppnå… Jävla mupp.
  Den viktiga frågan är väl HUR man ska vinna troféer, HUR man ska spela offensiv fotboll.
  Det är väldigt bra att satsa på ungdomar, men om ungdomarna inte håller måttet måste man kunna se det också eller så kmr vi sitta här med ett lag fullt av Jesse Lingards som har spås en bra framtid men i verkligen inte ett enda lag i PL skulle vilja ha i dagsläget.
  Kunskapen finns inte hos United. Det är ett gäng medelmåttor som sköter klubben. Det finns inte en ljusglimt i dagsläget. Och att vinna troféer? Försök vinna några jävla matcher först.

  18
  0
 2. Bla, bla bla, bullshit, vilken tomte. Ingen av målen du nämnder är realistiska (tom långt ifrån). Varken du eller lille grabben Ole spelar någon offensiv fotboll inte minst kommer vinna något i framtiden och ja fortsätt ni med era ungdomar och kallar dom som Ole gör: Jessy, Rashy, Magy, Pogy, Lindy, Marty.

  9
  1
 3. Snacka om att pissa på oss fans genom att säga att allt är superbra och helt enligt planerna fast allt uppenbarligen snarare är tvärt om – helt år helvete!
  Vilka planer snackar de om egentligen, att bara chansa på oprövade ~20 åringar samt akademispelar för att sen knäppa händerna samt be till gud för att deras utveckling ska peka rakt upp tills de alla har blivit superstjörnor och vinner alla titlar till klubben… och om det visar sig att halva elvan besitter Lingardkvalité efter en/ett par säsonger, finns det en ens någon back up plan för det scenariot isåfall?
  Det känns inte som en vattentät plan direkt, väldigt amatörmässigt skulle jag säga.

  3
  0
 4. Idiot woodward.. Fortsätter med dessa uttalanden om att allt är bra, fantastiskt och enligt planerna. Man ser ju förfan på spelet och resultatena att det går åt fel jävla håll? När ska han inse det? I maj när vi ligger på nedflyttningsplats utan chans att va kvar i PL?

  4
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen