post image

Woodward: Målet är att vinna titlar

Skriven av: admin
Publicerad 2019-09-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ed Woodward säger att alla inom Manchester United är fast besluta om att bygga ett konkurrenskraftigt lag...

Många anser att Manchester United gjorde ett för svagt transferfönster och att man utifrån det man visar upp ute på planen i dag är långt långt ifrån att kunna konkurrera om titlar. Ed Woodward - som i dag håller möte med klubbens investerare - sa inför mötet att United är fast besluta om att fortsätta bygga för att kunna konkurrera om troféerna.
"Vi vidhåller vårt fokus på vår plan att bygga om laget och vi fortsätter att stärka vårt ungdomssystem i linje med klubbens och managerns filosofi. Det reflekteras i våra tre nya spännande förstalagsspelare, förlängningar med nyckelspelare och den talang som kommer upp från vår akademi. Alla i Manchester United är committade till att leverera på vårt primära mål att vinna troféer."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

10 KOMMENTARER

 1. Yeah right, fortsätt med din bullshit så får du och din lille pojken Ole vänta med minst ett decennium till. Jag tror att det är så här: Du har 0 kunskap (det är ingen okänt fenomen, det vi sen 100 år tillbaka)om fotboll men Ole pojken har övertygat dig om SAF-s grejen och ungdomsgrejen att det är den som garanterar honom titlar. Men vänta bara tills ni sitter ordentligt djupt i skiten.

  0
  0
  1. Ja att Ole vill försöka kopiera AF är en miss sir Alex var en ledare och ett unikum som fick ut det bästa av sina spelare över lag , Olle är en fd bänknötare och har inte visat något som ledare än och att försöka spela sir Alex är en rejäl miss för det grejar Ed och Ole med stab aldrig.

   0
   0
 2. Förstår ni hur illa det är när vi ska behöva uttala oss på det här sättet?!
  Vi är den största klubben i England och den här pajasen påminner oss trogna fans vad målet är för Manchester United. Klart som fan målet ska vara att utmana om titlar.. gå hem och gör ditt jobb din smuts!
  Trots att jag blir arg på detta så finns det lite positivt aty ta ut. Jag tror inte Ed Woodward kommer med det här uttalandet från ingenstans, jag tror faktiskt han börjar känna en viss oro från publikens håll efter Evras uttalande osv.
  Det är dags att fansen visar missnöjet mot ägarna! Varför finns vi annars?

  0
  0
 3. Filosofi? Vadå tränarens filosofi? VILKEN JÄVLA FILOSOFI? Man såg ett tydligare spelsystem och matchplaner dom första 12-15 matcherna. Sen har de bara gått utför. Inte bara resultaten som gått åt helvete. Utan vår s.k ’filosofi’.. Nu ser man ingen spelidé what so fking ever..?

  0
  0
 4. Tycker det är löjligt mycket negativt på forumet. Jag håller med spelet är i mångt och mycket för svagt men det tar tid att bygga om, och jag ser mycket hellre att vi värvar ungt och utvecklar än att lägga massa pengar på stora namn som inte passar in. Årets tre nyförvärv har varit lagets tre bästa! Så varför klaga? och visst vi behöver minst tre offensiva spelare för att konkurrera med dom bästa men det kommer.

  0
  0
  1. Tack Huges för din positivitet! Jag ser det som du i stort, tre nya spelare kom in som har varit bra och som vill spela för klubben. In med en till i Januari och 3-4 till under nästa sommar så har vi totalt fått in 7-8 nya spelare sedan Ole kom och om alla fungerar lika bra som de tre som kom i somras så har vi det bästa laget sedan SAF. Då är vi att räkna med nästa säsong, inte så att vinna några stora titlar men vi har något att bygga vidare på och får vi in några bra till där efter så börjar det likna något på riktigt.
   Man vänder inte skutan på en sommar och vi supportrar måste ha tålamod. Denna säsongen kommer nog inte vara vidare kul men vi behöver en skit säsong för att sedan stärka oss.

   0
   0
   1. Martin B,
    Vi alla anser att United bör byta ut en mängd spelare. Majoriteten i dagens trupp hade knappt platsat i tex Everton eller Leicester, så dåliga är dom.
    Men det räcker inte heller att bara köpa in en massa talang. United måste ha en spelidé, tränarstab och en manager som lyfter spelet till den nivå som krävs för att åter igen bli mästare. Och det är allt detta i en skön mix som avgör om United återigen utmanar om titeln i framtiden eller klubben förblir kvar runt den 10e placeringen i PL, som dagens lag med spelidé, stab och manager är kapabla av.

    0
    0
 5. Faktum är att det går inte att spela med ungdomar i dagens fotboll det kanske gick på 90 talet nu är fotbollen helt annorlunda , om united ska bli att räkna med måste de ha världsspelare på varje position nu har de inte många ;( backlinjen de gea och pogba då ,..
  Mycket jobb framför sig nu herr woodie..
  Rodri hade vart perfekt i utd , synd att dem inte gick efter honom .
  Får gå efter saul i Ath och nån defensiv ihop med pogba , sen maddison sansho kanske och werner. 🙂

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen