post image

Woodward: Arbetet går i rätt riktning

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ed Woodward ger en uppdatering om Manchester Uniteds vision och processen att nå målsättningarna. 

Woodward höll precis ett investors call med Manchester Uniteds aktieägare och gav en uppdatering om klubbens arbete i processen att bygga ett konkurrenskraftig lag under Ole Gunnar Solskjaers ledning.
”Nu vill jag ge er en överblick över framstegen i vår högsta prio – att vinna troféer med ett lag som spelar underhållande offensiv fotboll. Sedan vårt senaste samtal i november har vi avancerat till utslagsfasen av Europa League, vi är vidare till femte omgången i FA Cupen och vi är med och slåss om Champions Leauge-platserna. Den här säsongen handlar om ombyggnad, med många förändringar i truppen – gällande spelare som lämnat eller gått på lån, nya spelare som vi köpt in till klubben och akademispelare som vi tagit upp i förstalaget. Den här processen kommer att fortsätta i vårt arbete med att implementera vår fotbollsvision under Ole och hans personal.”

"Vi trycker på för en stark avslutning på Premier League, Europa League och FA Cupen när vi nu går in i den sista tredjedelen av säsongen. Vi har fortsatt att göra framsteg i vår ombyggnad av truppen, med många förändringar gällande spelare vi köpt in och spelare som kommit upp från akademin. Fundamentet för vår långsiktiga framgång som vi alla jobbar emot är nu på plats.
"Trots att media länkade oss med 111 spelare under januari, så är vårt förvärv av endast en av dem -Bruno Fernandes - ett viktigt steg i den riktningen. Det visar vårt commitment i att addera erfarna, världsklass-rekryteringar till den spännande kärnan av akademispelare som är hjärtat i det här laget. Vi kommer att ta samma planerade och disciplinerade approach i sommar."
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen