post image

Williams tar Maguire i försvar: Vi bryr oss inte om idioter på Twitter

Skriven av: admin
Publicerad 2022-09-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Brandon Williams tar Harry Maguire i försvar efter en lång tid av hån på sociala medier. 

Harry Maguire gjorde en bedrövlig säsong förra året och fick utstå hård kritik och mycket hån på sociala medier. Numera är han förpassad till bänken till förmån för Raphael Varane – som bildar mittbackspar med Lisandro Martinez, då Erik ten Hag vill mönstra starkast möjliga lag. Och det kan bli svårt för Maguire att slå sig tillbaka in som förstavalet, med tanke på hur bra försvaret sett ut på sistone.

En annan spelare som är långt ned i hierarkin är Brandon Williams. Och denne försvarar nu Maguire i en intervju med The Sportsman.

"Folk lyssnar inte på världen utanför. Harry kommer kliva in på träningen och ge 100% varenda dag. Och han kommer ge 100% oavsett om han startar matcher eller inte. Vi bryr oss inte om världen utanför, för det enda som spelar någon roll är vad man anser internt. Det är det viktigaste."

"Om man gör bra ifrån sig på träningen - vem är då någon liten idiot på Twitter att säga att man inte borde starta matcher. Vem  är det? Jag förstår det inte. Harry är en toppenkille. En väldigt bra kapten och toppspelare. Han kommer ha en fantastisk karriär. Det har han redan haft. Han kommer ta sig till toppen där han vill vara. Han är redan på toppen. Han är kapten i Manchester United. Det är något jag själv drömmer om och han är redan där."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen