post image

Werner: Premier League är den mest intressanta ligan

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Timo Werner hintar om att det kan bli aktuellt med en flytt till Premier League - och både Manchester United och Chelsea sägs vara ute efter hans signatur. 

Manchester United missade Erling Braut Håland, som valde att skriva på för Borussia Dortmund förra månaden och man tittar nu på andra anfallsalternativ, även om mittfältet för tillfället är det mest akuta området att förstärka.
Spelare som Raul Jimenez och Moussa Dembele har länkats med United under månaden, men ett namn som förekommit under vintern är RB Leipzigs succéanfallare Timo Werner.
Werner har även länkats med Chelsea och Liverpool och i en intervju med Bild hintar han om att det kan bli aktuellt med en flytt till Premier League, som han själv anser är den mest spännande ligan.

"Premier Leauge är definitivt den mest intressanta ligan måste man ju säga. Det finns en viss elegans/stil över den engelska ligan och att spela där. Men många tyskar har också haft stora framgångar i Spanien - Sami Khedira och Mesut Özil. 
Werner säger dock att det inte är aktuellt att flytta under januarifönstret och säger att hans fulla fokus är på sin nuvarande klubb.
"Men just nu har jag ingen önskan om att se mig om efter en flytt någon annanstans."
 
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen