post image

Werner om framtiden: Tre varianter. United en av dem.

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Timo Werner öppnar upp för möjligheten att nobba Liverpool för att istället anta utmaningen att ta Manchester United tillbaka till toppen. Eller bara bli kvar i Leipzig. 

Timo Werner är en av Europas mest spännande spelare och dominerar Bundesliga med sitt målskytte för RB Leipzig. 24-åringen har under säsongen varit länkad med United, men har framförallt länkats starkt med Liverpool på senare tid. Inför Leipzigs returmöte med Spurs i CL i kväll, så pratade anfallaren om framtiden och öppnade upp för flera möjliga scenarion.
”I dessa tider inom fotbollen finns det två olika varianter. Den första varianten är att gå till ett lag som Liverpool eller Manchester City. De har ett välfungerande lag. Och väldigt bra coacher. Men frågan är: Vill man gå till ett sådant lag eftersom situationen redan är så tuff för varje lagmedlem där (konkurrensen). Vill man vara en del av det? Det är en sak man måste fundera på.”

"Sedan finns lag som behöver en del stora förändringar eftersom de vunnit titlar (relativt) nyligen, men kan inte längre konkurrera på den högsta nivån. För mig är Manchester United ett av de lagen. Så vid den här punkten av min karriär så måste jag fråga mig själv: Vill jag vara en del av ett nytt lag och bygga upp någonting nytt eller vill jag stanna i mitt lag och göra någonting stort här?"
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

15 KOMMENTARER

 1. Som jag lyfte i artikeln om Grealish..
  Om Sancho, Grealish och t.ex Werner dyker upp, vilket känns mer troligt än att bara vara ”sillyrykten”, så sitter man på Rashford, Martial, Grealish, Sancho och t.ex Werner eller en annan kille i världsklass som 9a, då man redan jagat Hååland är det ganska troligt att man söker en 9a av absolut världsklass.
  Vem försvinner? inte en chans att OGS tror att någon av dessa herrar finner sig i att inte starta alla matcher, förmodligen bara Daniel James som kan tänka sig det..

  0
  10
  1. Jag hör ju till dem som inte tycker Martial håller nivån att vara given striker i ett lag som ska slåss om de största av titlar. United behöver en som kan kriga i skytteligatoppen där, nästan alla lag som vunnit premier league har haft en spelare som hållit till i toppen av skytteligan. Senast United vann ligan hade vi t ex Van Persie. Jag kan aldrig se att Martial kan bli den spelaren. Rashford grym, men gärna en ny striker och en högklassig högerytter, då har man ett riktigt slagkraftigt lag!

   0
   0
 2. Skulle Werner vara bättre än martial trots att han är oprövad i PL och att Bundesliga är en svagare liga? Är osäker.. försöker verkligen inte framställa martial som en världsklass striken men är Werner rätt för oss? Tror hellre på Harry Kane, fast där krävs det dock ett mirakel för att värvningen ska gå i hamn.

  5
  3
  1. På pappret? Ja. Werner är två-tre klasser bättre än Martial och framförallt.. han är en naturlig toppforward. Det är inte Martial som snarare är en vinge. Sedan Harry Kane kommer inte att lämna Tottenham och han är dessutom på väg utför.. iallafall rent kroppsligt eftersom han går mestadels skadad.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen