post image

Wenger: Jag vill leda United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-09-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Arsene Wenger säger att han inte hade tackat nej till "drömjobbet" som manager i Manchester United...

Ole Gunnar Solskjaer sitter nog stensäkert på sin post en ganska lång tid framöver, trots att tendenserna som laget visar upp på planen inte ser jättebra ut. Men av Ed Woodwards uttalanden häromdagen så gäller det att ha tålamod och tro på strategin.
Om resultaten skulle börja bli katastrofala så till den grad att det inte längre går att tro på projektet, så har nu ett oväntat alternativ dykt upp - Arsene Wenger. Fransmannen säger till BeInsports att han gärna skulle ta sig an jobbet som manager för Manchester United, trots alla år med Arsenal.
"Manchester United är ett drömjobb för vilken manager som helst. I alla fall om man har mod och självförtroende. Ja enligt mig så behöver de fyra förstalagsspelare (till). Men runt de spelarna ser jag en trupp som är kapabel att utmana. De är inte så långt bort som folk tror. Laget har inget spelmönster och inget mönster i presspelet. Det finns ett lag där, men de måste coachas och utvecklas. Som sagt - om de får in fyra nya spelare så kan de utmana om allting."
Wenger fick sedan frågan om han själv vill ta över jobbet på Old Trafford.
"Som sagt, Manchester Untied är ett drömjobb för alla coacher. Jag har självförtroende. Jag har mod... Och jag har idéer."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen