post image

Villkoret för att låta Smalling lämna

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Mirror så kommer Manchester United låta Chris Smalling lämna permanent om man lyckas signa Kalidou Koulibaly från Napoli. 

United har ett bra mittlås i Harry Maguire och Victor Lindelöf, men trots att Lindelöf för det absolut mesta gör ett bra jobb så menar somliga att United måste uppgradera för att öka sina chanser att stänga gapet upp till Manchester City och Liverpool. Koulibaly är en spelare som många anser tillhör skaran av världens bästa mittbackar och som tillsammans med Harry Maguire skulle kunna bilda ett mittlås värdigt ett Manchester United som ska slåss på den högsta nivån.
Samtidigt har Chris Smalling imponerat under sitt lån i Roma och det har ryktats mycket om hans framtid. Det är allmänt känt att Roma vill göra lånet permanent och Smalling har också varit öppen för den idén. Men det finns intresse även från Premier League-klubbar och enligt den italienska tidningen har Arsenal redan lagt ett bud. Enligt rapporten är även Tottenham, Leicester och Everton redo att utmana om hans signatur.

Mirror skriver att United vill ha £25 miljoner för Smalling och att man kommer låta honom lämna - om man signar Koulibaly i sommar. Den 28-årige senegelesen förväntas kosta omkring £90 miljoner och han ska ha informat Napoli om att han är redo att lämna klubben i sommar om ett acceptabelt bud inkommer. Även Paris Saint Germain sägs vara ute efter hans signatur. Och Koulibaly köpte nyligen en lägenhet i Paris.. I vilket syfte låter vi vara osagt.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen