post image

Villa: Vi kommer göra allt för att behålla honom

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Aston Villas manager Dean Smith ger en uppdatering om Jack Grealish framtid efter rykten om b.la Manchester United. 

Jack Grealish har under vintern varit starkt länkad med Manchester United och enligt många rapporter så är han tillsammans med James Maddison och Jadon Sancho ett av Uniteds primära transfermål inför sommarfönstret.
Grealish har burit ett kämpande Aston Villa under säsongen och stod bl.a för ett mycket vackert mål då de gästade Old Trafford i fjol. Grealish tros också bli en betydligt billigare affär än både Maddison och Sancho och det ryktas om att han har en utköpsklausul på £45 miljoner inskriven i sitt kontrakt.

Men Villa kommer givetvis göra allt de kan för att behålla Grealish - som varit i klubben sedan barnsben - och manager Dean Smitth säger:
"VI har två väldigt bra ägare som vill att den här klubben ska vara framgångsrik. De har en himla massa pengar som de tjänat ihop genom hårt arbete i sina affärer. De är medvetna om att om man vill ha ett framgångsrikt lag så måste man behålla sina bästa spelare. De kommer jobba väldigt hårt för att se till att våra bästa spelare blir kvar i klubben. Det är det bästa svaret jag kan ge er angående Jack."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen