post image

”Vill se honom göra så framför ett fullsatt Stretford End”

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger ytterligare en kommentar om Edinson Cavanins framtid i Manchester United, efter ett briljant framträdande mot Tottenham. 

Edinson Cavani var en av huvudpersonerna igår när Manchester United slog Tottenham med 3-1 nere i London. 34-åringen var inblandad i det mesta. Han fick ett mål bortdömt, han tog avslutet som serverade Fred en retur som innebar 1-0, han språngnickade vackert in 2-0 och han hade en boll i egen ribba, bl.a.

Det har ryktats om att att Cavani vill lämna United redan i sommar och inte förlänga kontraktet med ett andra år, men på hans agerande på planen – hur han firar mål och hur han agerar ihop med sina lagkamrater, det vittnar om att han kanske trivs ganska bra i United trots allt. Eller åtminstone inte vantrivs.

Ole Gunnar Solskjaer sa efter matchen:

"Så som Edinson uppträdde idag, det är något som vi som klubb saknat i några år. Vi har inte haft den typen av 9:a på lång lång tid. Vi hade ett litet möte med grabbarna i morse och sa att vi måste använda hans rörelse på rätt sätt. Till och med Fred gjorde mål och det säger ju allt om framträdandet."

"Vi har haft raka och ärliga möten. Det är ingen hemlighet att vi vill behålla honom. Jag tror inte det är någon hemlighet att det här varit ett svårt år för alla. Pga av pandemin så har det inte varit möjligt att ha vänner eller familj här på besök utan karantän. Man kan inte resa. Han har inte kunnat uppleva den fantastiska kulturen i Manchester eller runt i England och han tänker länge och väl på vad han vill göra, och det förstår jag."

"Han vet vad vi vill. Jag vill ha honom på Old Trafford när det är fullsatt, att han gör en språngnick i mål som idag framför Stretford End. Det finns ingen bättre känsla, så låt oss vänta och se."

 

Källa: Express

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen