post image

Van Persie: Måste vara väldigt försiktiga nu

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Robin van Persie skickar en varning till Manchester United gällande Marcus Rashfords skada. "Han måste vara försiktig" säger den f.d anfallaren. 

I går kom det tråkiga beskedet att Marcus Rashford blir borta med ryggskada i två – tre månader. Det var i det där inhoppet mot Wolverhampton i förra veckans FA Cup-omspel som 22-åringen skadade sig ca en kvart efter han kommit från bänken och Solskjaer bekräftade i går att det rör sig om en fraktur i ryggen som kommer hålla honom borta från spel under en lång tid.
Robin van Persie – som ofta drogs med skador under sin aktiva karriär – varnar nu United för att låta Rashford göra comeback för tidigt.
”Jag hade en liknande skada. En stressfraktur i min nedre rygg. Jag var borta med den skadan i fyra månader. Man kan inte direkt göra så mycket förutom att vila och låta det läka. Men det är en svår skada på så vis att det alltid förblir lite av en svag punkt (området i ryggen). Det är inte så att jag har ont fortfarande, men det är ett känsligt område. Så man måste verkligen vara försiktig med det.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen